Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да изсушим домати във фурната
Сложете ги във фурната на 90 °C да се сушат за около 4-5 часа, докато станат тънки.
Прехвърлете сушените домати в буркани.
Сложете във всеки един босилек, мащерка и нарязан чесън....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Можем ли да станем по-високи?
Как можете да станете по-високи
- Висене на лост. Това физическо упражнение може да добави няколко милиметра към вашата височина лесно и без особени усилия....
Как да станем по-дръзки
Може би ви се иска да сте по-смел, за да попитате за повишение или за среща с новата колежка от другия отдел. Сигурно ви е минава мисълта, че ако бяхте по-дързък, мечтите ви щяха да бъдат по-близко до вас.
Ще ви разкрием...
Как да станем по-организирани?
Добре е да се следват някои основни правила, за да станете организирани:
Съставяне на списък със задачи
Такъв начин е приложим както на работа, така и в домашните задължения....
Как да и предложа да станем гаджета
Жест с поканата да станете гаджета
За да направите предложението още по-впечатляващо и надеждно, то жестът е от изключително значение....
Как да станеш хироманАко искате да станете хироман, сиреч човек, който гледа на ръка, разгледайте стъпките, които ще ви помогнат затова.
1....
1
Как да станем по-добри родители?
До голяма степен добрият родител е този, който може да създаде уважение във взаимоотношенията си с детето.
Наследникът ви има нужда да знае какво се очаква от него. Вие в замяна трябва да се научите да слушате и изчаквате...
Как да станем рано за тренировка
Звучи много добре, но тук идва най-голямата пречка – как да станем толкова рано, че да успеем да тренираме преди работа.
Ставането рано е нещо наистина доста тежко за някои....
Как месото да не стане сухо?
Също така, за да не стане сухо месото, може да сложите във фурната малък съд с вода. Така от нея ще се отделя пара, която ще предпази месото и от изсушаване, и от прегаряне....