Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сос Ескабече
В дълбок тиган загряваме зехтина на бавен огън.
Прибавяме накълцания на ситно чесън, и готвим докато чесънът придобие леко златист цвят.
Към това прибавяме дафиновия лист и червения пипер и разбъркваме добре, като внимаваме...
Миди Ескабече с марината
Лукът и чесънът се нарязват на ситно и заедно с оцета и зехтина се слагат на слаб огън. Овкусява се със сол и черен пипер и се прибавят дафиновите листа и наситнената мащерка.
След като заври, се слагат мидите за около...
Пилешка кавърма в сос Ескабече
Пилето се сварява в подсолена вода, заедно с корените за супа. Изважда се и се почиства от кожата и костите. Месото се реже на дребни парчета.
Сосът се приготвя, като в загрятото олио се запържват нарязаните лук – на шайби...
Колко често може да се пие Ескапел?
Приемът на някои лекарства или хранителни добавки (ензимни индуктори) в периода преди приема на Ескапеле, може да доведе до липса на терапевтичен ефект....