Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков сладкиш без мазнини и без глутен
Поръсваме отгоре стафиди и сервираме ябълковия сладкиш без мазнини и без глутен.
Малко калории, много вкус.
Опитайте!...
Здравословни палачинки без мазнина и брашно
Тъй като овесените ядки и трици поемат течност сместа се сгъстява и може да се наложи да се добавя още малко вода към готовото тесто и да се разбива периодично.
7....
Сваляне на коремни мазнини с хрян, мед и лимон
Рецептата за премахване на мазнини в коремната област е от книгата на Надежда Козымаева - "Рецепты народной медицины", 2017...
Горим мазнини със стимулация на нервите
Те откриха, че при нарочно активизиране на няколко специфични нерва, намиращи се под и в мастната тъкан, успешно се стимулират мастните клетки да се разградят, което води до бързо изгаряне на мазнини....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Мляко след фитнес гори мазнините
Накрая тези, които пиели мляко, имали по-добре оформени мускули и по-малко мазнини....
Коктейл против коремни мазнини
Оставяме пет минути да поизстине и разбъркваме меда в него.
Добавяме към зеленчуковия сок.
Коктейлът се пие 30 минути преди сън, като спомага топенето на коремни мазнини....
Мусака без излишни мазнини
Преди да сервирате, оставете готовата мусака да изстине добре, за да се стегне. Поднесете леко топла с лъжица кисело мляко.
Мусаката без излишни мазнини е много вкусна....
Яхния Да си оближеш пръстите
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат добавям граха, запържвам за 2-3 минути....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Вълшебна напитка гори мазнините по коремаВ един средно голям плод има около 100калории, по-малко от грам мазнини и достатъчно полезни фибри....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Щолен без мазнина
Изцедете сока от портокала и залейте с него сушените плодове и оставете да се накиснат за 15-20 минути, докато подготвите останалите неща.
Нарежете орехите на чопър, но не прекалено ситно, да се усещат....
Домашно фъстъчено масло без добавени мазнини
В началото ще станат на трохи, но след това ще започнат да отделят от собствената си мазнина и ще се превърнат в гладко фъстъчено масло....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3