Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем перфектния костюм
За да изберете перфектния костюм, трябва да намерите вашия стил, който да ви стои добре. Дали ще изберете едноредно или двуредно закопчаване зависи от това, за какво ви трябва костюма....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Свински врат без кост на фурна
Връщаме във фурната да се зачерви.
Свинският врат без кост на фурна е готов....
Свински гърди без кост на фурна
Когато изтече времето, отстраняваме фолиото и оставяме така да се запече свинското.
Сервираме с гарнитура.
Свинските гърди без кост на фурна са готови....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Вратни пържоли без кост в зехтин
Отгоре слагаме фолиото и оставяме вратните пържоли без кост да се задушат за 20-тина минути....
Телешки гърди с кост в гърне
Налива се вода, колкото да покрие месото и картофите.
Пече се на 160-170 градуса около 3 часа, като се поставя в студена фурна и след това се включва....
Свински гърди без кост с картофи
За тези свински гърди без кост с картофи месото се измива и отцежда от водата.
Поставят се в тавичка. Сухите съставки се смесват и гърдите се посоляват.
Поливат се с разтопеното краве масло....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Какъв инхалатор да изберем?
Как да изберем инхалатор
Мъглата, която разпрашват инхалаторите, съдържа малки и големи частици. Различните частици достигат до различни места в дихателната система....
Как да изберем съдомиялна
След като съвсем логично сте стигнали до извода, че домът ви има нужда от съдомиялна, вероятно ще започнете да се чудите как точно да я изберете....
Какво кафе да изберем
За да не изпадате в подобни ситуации е важно да знаете какво кафе да изберете....
Как да изберем климатик
Първото нещо, което трябва да вземете предвид при избора на климатик, е възможността за инсталиране на закрито. Обикновено за дома се използват само няколко вида климатици.
Стенни климатици
Стенната система за монтиране...