Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Как да изравним тена на кожата по натурален начин?Как да изравним тена на кожата по натурален начин?
По този начин с времето петната по кожата ви ще изчезнат и наситеността на тена ще се изравни....
Как да изравним тена на кожата по естествен начин?Как да изравним тена на кожата по естествен начин?
Ето как да изравним тена на кожата по естествен начин: Вода Пиенето на над 3 литра вода на ден е задължително, защото това ни осигурява здрава и красива кожа....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Модата на тенаМодата на тена
Повечето от нас, които са уморени от шума на големия град и еднаквата обстановка в офиса, в летните дни търсят спасение някъде на открито, в близост до морето или каквато и да е вода. Но най-важното е да се сдобием с...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да подобрим тена на лицето сиКак да подобрим тена на лицето си
Сияйната кожа и прекрасният цвят на лицето са задължителни за добре поддържаната дама. Но дори най-съвършената кожа има нужда от постоянна грижа. Основно правило е да си лягате възможно по-рано, ако искате лицето ви да...
Трикове, с които да запазим тена сиТрикове, с които да запазим тена си
След като сте придобили красив летен загар, трябва да се постараете да го задържите максимално дълго. Има няколко съвети, които може да следвате, за да запазите бронзовия си тен: 1. Пийте повече вода – важно е кожата...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да задържим тена си след лятната почивка?Как да задържим тена си след лятната почивка?
Времето лети и идва краят на летните дни. Всеки, успял да се добере до морето, се завръща с хубав тен на кожата, който често до месец изчезва. Оказва се обаче, че има начин той да се запази за по дълго време, без да коства...
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Клеопатра поддържала тена си с глинаКлеопатра поддържала тена си с глина
Една от най-известните владетелки на Египет Клеопатра е поддържала тена си с глина. Глината в Египет съдържа вулканична пепел и други елементи, които оказвали благотворно влияние върху кожата. В Египет най-често се...
Сауната премахва тена, кафето го запазваСауната премахва тена, кафето го запазва
Топлите дни свършиха, а с тях и времето, изкарано на плажната ивица или край басейна. С настъпването на есента шоколадовият тен, придобит от лятното слънце, скоро ще отлети също като най-топлия сезон. Но не се отчайвайте...