Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Как да не се размазва черният моливКак да не се размазва черният молив
Помислете – особено в горещите месеци, колко жени с размазан молив виждате по улиците? И с колко от тях сте се спогледали разбиращо?...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Как да не се размазва спиралата?Как да не се размазва спиралата?
Чувствате се красива, когато в края на деня се поглеждате в огледалото и установявате, че … спиралата ви е размазана навсякъде около очите ви, но не и на мястото, на което сте я поставили....
Кейк МолиКейк Моли
2
Извадете от фурната и оставете да се охлади за 10 минути. Вземете кейка Моли от формата и обърнете в чиния. След това го оставете да изстине напълно....
Как да нанасяме черен молив?Как да нанасяме черен молив?
С черен молив в ръка всяка жена се превръща в магьосница, постигайки зашеметяваща визия бързо и лесно. Как да нанасяме черен молив? Трябва да знаете, че черният молив се препоръчва за жени с тъмна коса и очи....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Насладете се на една прекрасна баница. Да ви сладко....
Как се размразява рибатаКак се размразява рибата
Как да НЕ се размразява риба? Между тези два метода наистина няма причина да опитате нещо друго....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Какъв молив за устни да изберем?Какъв молив за устни да изберем?
След това нанесете червило, отново коригирайте контура с молива и завършете с лек гланц....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
След като се махне от котлона оризът се поръсва с черен пипер, ситно нарязан магданоз и черни маслини....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Черният ни дроб не понася газираноЧерният ни дроб не понася газирано
За един ден през черния дроб минават около 2000 литра кръв и се филтрират 350 пъти. Черният дроб е основната пречистваща система на тялото ни....
Фънки размаза КрискоФънки размаза Криско
Самочувствието на рапъра Криско беше сериозно наранено, след като Фънки направо го размаза с критиката си в риалити шоуто "Музикална академия"....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви. Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
Как да оформим веждите си с моливКак да оформим веждите си с молив
Преди да започнете да оформяте веждите си с молив, е добре първо да ги разрешете с четка за молив. Подобни аксесоари се продават във всички по-големи дрогерии и магазини за козметика....