Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се справим с увисналите бузи
Използвайте кремове с ретинол
Ретинолът увеличава производството на колаген в кожата ви и помага за стягането на увисналите бузи....
Как да се справим с увисналата кожа
По този начин изобщо няма да разсъждавате над въпроса как да се справите с увисналата кожа.
Благодарение на стремглавото развитие на медицината, вече има и всякакви решения за справяне с проблема с увисналата кожа....
Свински парени бузи
Изваждат се в чиния, поръсват се обилно с подправките.
Покриват се със стреч фолио и да останат за 4 - 5 дни в хладилник, да поемат аромата на подправките. След това вече са готови за консумация....
Пържени Свински Бузи
Измийте и сложете свинските бузи да се варят за около 10 мин. Отцедете от водата и прехвърлете в тиган.
Добавете малко олио и цялата скилидка чесън. Запържете с капак....
Задушени свински бузи
Сипете виното и ги гответе, докато се изпари алкохолът.
Махнете ги от огъня и ги пасирайте.
Върнете соса на котлона и към него добавете и добавете към него останалите подправки, водата и кубчето бульон....
Мариновани свински бузи
На следващия ден може да изпечете свинските бузи на скара, барбекю или фурна.
Всичките подправки за тези мариновани свински бузи са микс сушени в бурканче с мелачка...
Печени свински бузиПреди да махнете сочното мезе, намажете с дребно нарязания магданоз, чесън и зехтин.
Извадете и поднесете свинските бузи топли в подходяща чиния....
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Как да прикрием увисналия бюст
Сред естествените и безопасни варианти за повдигане на увисналия бюст е комбинацията от упражнения за гърдите и продукти за повдигането им....
Да се справим с кандидозата
Кандидозата, или наричана още млечница, е вагинална гъбична инфекция. Почти всяка жена поне веднъж в живота си е страдала от кандидоза. Както възрастни, така и деца страдат от кандидоза.
Този род инфекции са често срещано...
Как да се справим с контракциите?
Но как да се справим с контракциите, които стават все по-чести и болезнени с напредването на родовата дейност?...
Свински бузи на скара
Скарата се загрява хубаво и се намазва с парчето сланина.
Свинските бузи се пекат до получаването на апетитни кафяви линии. Обръщат се и от другата страна....
Телешки Бузи на Скара
Разбиваме добре и поставяме телешките бузи да престоят така за около 2 часа.
Предварително нарязваме бузите на не много големи парчета.
След като ги извадим от маринатата, оставяме да се отцедят....
Яхния със свински бузи
Оставете яденето да къкри на слаб огън около два часа, като не забравяте да разбърквате от време на време. Ако гозбата ви се струва прекалено гъста, можете да я разредите с малко вода....
Боб със свински бузи
Добавят се целите скилидки чесън, червеният пипер и подправките. По желание може да се сложи и люта чушка. Гювечът се похлупва и слага в студена фурна....
Свински бузи в гювечСами по себе си са крехки, а сготвени в глинения гювеч стават нещо, което не може да се опише с думи и определението - топящи се в устата бледнее....
2
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...