Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Как се нанася фон дьо тен като професионалистите?Как се нанася фон дьо тен като професионалистите?
Някои се нанасят с едно движение, други изискват повече време, усилия и усет. Един от най-трудните за нанасяне козметични продукти е фон дьо тенът....
Как да нанасяме фон дьо тен?Как да нанасяме фон дьо тен?
Трета стъпка – нанасяне! Как да нанасяме фон дьо тен? Фон дьо тенът се нанася, като се започва от централната част на лицето – отвътре - навън....
Нова мода: Космически фон дьо тенНова мода: Космически фон дьо тен
На пазара излиза нов вид фон дьо тен, който използва специална „космическа“ технология, която улавя мазнината по кожата. До момента желание да имат новия козметичен продукт са заявили 12 хиляди жени. Продуктът се нарича...
Руж, фон дьо тен и пудра правят чудесаРуж, фон дьо тен и пудра правят чудеса
Трите козметични средства за разкрасяване ружът, фон дьо тенът и пудрата са в състояния да направят чудеса. С тяхна помощ можете да се преобразите. Набавете си тези три продукта и се променете. Подходящият цвят на...
Фон дьо тен и пухкава коса връщат времето назадФон дьо тен и пухкава коса връщат времето назад
Прекрасна кожа и обемна коса – това са част от триковете, които могат да ви помогнат визуално да изглеждате с няколко години по-млада, убедени с френски специалисти по разкрасяване. Те твърдят, че дамите след 30 години...
Каква е разликата между BB крем и фон дьо тенКаква е разликата между BB крем и фон дьо тен
Знаете ли каква е разликата между ВВ крем и фон дьо тен? Има ли ли сте колебания относно това от кой продукт да си купите и реално от кой продукт имате нужда? ВВ кремовете актуална и неделима част от ежедневието на дамите...
Фон дьо тенът – какво е способен да прикрие?Фон дьо тенът – какво е способен да прикрие?
Ако кожата ви е уморена поради една или друга причина, най-напред я хидратирайте добре и едва тогава пристъпете към нанасяне на тоналния крем....
Салата дьо БьофСалата дьо Бьоф
За тази вкусна салата дьо Бьоф белете и сварете картофите в подсолена вода. Нарежете ги на кубчета. Нарежете лука на полумесеци и бланширайте във вряща вода за 3 мин....
Салата Мадам дьо ПомпадурСалата Мадам дьо Помпадур
Подправя се със сол и черен пипер. Отгоре се намазва внимателно с майонеза и се поръсва с копър и магданоз....
Фон дьо тенът ви стои като маска? Вижте къде грешитеФон дьо тенът ви стои като маска? Вижте къде грешите
За да не стане покритието като маска, то е особено важно да знаете как да нанасяте продукта. BB и CC кремовете се нанасят с чисти пръсти. Освен това може да използвате и бюти блендер....
Забравете за фон дьо тена – тази година на мода е ружътЗабравете за фон дьо тена – тази година на мода е ружът
Според новите тенденции кожата трябва да е повече от прозрачна, като за тази цел може да се използва овлажнител, който да се нанася с четка за грим за бляскав вид....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Болест на фон ВилебрандБолест на фон Вилебранд
Болестта на фон Вилебранд е вродено нарушение на коагулацията /кръвосъсирването/, което се дължи на липса или нарушена структура на фактора на Вилебранд. В редица страни това заболяване е най-честата вродена коагулопатия...
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....