Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Окултните практикиОкултните практики, които са били отричани от много хора през вековете, имат своята полза. Изключение правят случаите, когато се осъществяват окултни практики с негативна насоченост....
4
Китайски бухтиКъм разбитите белтъци добавете пресятото брашно и пудрата захар и оформете тесто. Накрая добавете листенцата магнолия.
От тестото оформете топчета. Пускайте ги в загрято олио и ги изпържете до готовност.
Поднесете...
2
Китайски пелмени
Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна.
Като станат златисти, сипете бульона в тигана и захлупете, за да се досготвят на парата от бульона....
Китайски омлет
В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът.
Пържат се около минута и се добавя алабашът, който също се пържи в продължение на 1 минута....
Китайски питкиБрашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2 мм...
4
Китайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре. Продължете...
Китайски омлет
В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът.
Пържат се около минута и се добавя алабашът, който също се пържи в продължение на 1 минута....
Китайски питкиБрашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2 мм...
4
Китайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре. Продължете...
Женски практики за зареждане
Има три основни типа практики:
Енергийни практики. Те включват тактически и лунни практики, славянски ритуали, работа с чакри;
Практики на тялото....
Как се хващат китайски клечки?
Храненето с китайски клечки си е истинско изкуство и не всеки владее тази техника. Вижте как лесно можете да се насладите на китайската кухня, използвайки китайски клечки....
Типични китайски десерти
Малко от нас са стигали до десерта, след като се преяли с различните китайски специалитети. Той обаче изобщо не е за изпускане....
Непознатите китайски подправки
Най-популярният китайски сос, който се използва за подправяне на ястията по време на готвенето, е хой син. Той, за разлика от соевия сос, не е солен, а е сладко-кисел....
Последните китайски оръженосци
Набляга се на техните костюми, оръжия и практики. В селото се провеждат състезания за оцеляване и притежанието на собствено оръжие често е предимството, взимащо превес....
Изгубените китайски пирамидиИнтересът към китайските пирамиди значително се увеличава през 1994 г. с публикуването на книгата на Хартвиг Хаусдорф Бялата пирамида, в която той накратко описва своите пътувания през Китай в търсене на легендарната голяма...
3
Юфка по китайски
Смесват се таханът, зехтинът, оцетът, соевият сос, чилито и черният пипер.
Полученият сос се разделя на пет части. Юфката се сварява в подсолена вода, отцежда се, разделя се на пет порции и се залива със соса.
Поръсва...
Ризото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете и прибавете парченцата сварено месо.
В силно сгорещено олио изсипете сварения...
Патладжани по китайски
Патладжаните се обелват и се нарязват на ивички. Задушават се в малко вода до омекване.
Добавят се начуканият чесън, соевият сос, джинджифилът, черният пипер и солта.
Разбърква се добре и се оставя за още няколко...
Китайски палачинки Хойсин
В купа смесете хойсин соса, нарязаните чесън, джинджифил, соев сос, сусамово олио и подправките.
Добавете пилешките бутчета без кожа, оваляйте ги в маринатата и ги сложете в хладилник за 3-4 часа.
Махнете пилешкото...
Китайски чай пунш
Заливаме билките в 500 мл вряла вода и прецеждаме отварата.
Смесваме коняка със сока от лимоните и портокаловия сок.
Оставяме ги да престоят на хладно заедно с корите от 1/2 лимон и 1/2 портокал.
Прецеждаме сместа...
Специалитет по китайски
Нарежете месото на тънки пържолки, след което всяка нарежете на тънки ивички.
Чесъна и джинджифила нарежете на дребно, лука на полумесеци, а двата вида чушки и моркова нарежете на лентички.
Сложете дълбок тиган или уок...
Любими китайски спагети
Любимите китайски спагети са готови!
Източник: Lubka Savova - Кулинарна мрежа...