Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Как да отучим котката да се качва на масатаКак да отучим котката да се качва на масата
Също така можете да поставите на масата или плота обелки от мандарини или портокали, за да отучите котката да се качва на масата. Цитрусовите плодове дразнят котките и те се стремят да ги избягват....
Пиле тика Масала в Instant Pot + air fryerПиле тика Масала в Instant Pot + air fryer
Само при вида на пиле Тика Масала в Instant Pot + air fryer ще ви се прииска да е вече на масата ви :)...
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)
2
Картофите се обелват и срязват през средата на големи кубчета....
Топящи се картофи на фурна със самардалаТопящи се картофи на фурна със самардала
3
Пекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурнаПилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част. На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Как се подреждат приборите на масатаКак се подреждат приборите на масата
Подреждането на масата започва с поставянето на подходяща покривка, независимо от формата и типа на масата. Тя трябва да е бяла и добре изгладена....
Как се подреждат салфетките на масата?Как се подреждат салфетките на масата?
При ставане от масата по време на хранене салфетката се поставя задължително върху стола. Когато ставаме от масата след хранене и няма да сядаме отново, тогава тя се поставя до чинията....
Палмовото масло качва холестеролаПалмовото масло качва холестерола
Палмовото масло е органичен продукт, получен от месестата част на плодовете на маслената палма. Има червено-оранжев цвят, богато на каротеноиди и палмитинова киселина. Втвърдява се при температура, по-ниска от 30°C...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Разточете тестото на правоъгълник. Прегърнете двата края към средата и после прегънете двете страни към средата (погледнете как се прегъва във видеото, ако се затрудните). Обърнете тестото и разточете отново....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Обелете зеленчуците и нарежете на дълги тънки ленти. Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Хранителна програма за качване на масаХранителна програма за качване на маса
Редовното хранене също е начин за качване на маса....
Храни за качване на мускулна масаХрани за качване на мускулна маса
Зеленчуци Зеленчуците също са важни храни за качване на мускулна маса. Те са задължителни за тези, които искат да натрупат мускулна маса....
Ориз със зеле и тандури масала на оризоваркаОриз със зеле и тандури масала на оризоварка
Измиваме ориза около 5 пъти, докато водата се избистри. Накисваме го за 10 минути, докато се нарежат останалите продукти. Нарязваме наситно зелето и магданоза, а морковите - на фини кръгчета....
Тикка масалаТикка масала
Изчистваме и нарязване на малки кубчета чушката, пържим още 5 минути. Внимателно изливаме сметаната в тигана и добавяме гарам масала разбъркваме и оставяме още за 5 минути....
Масала чайМасала чай
Разбъркваме и оставяме 5-6 минути да се запари ароматният чай. Връщаме тенджерата на котлона и тогава добавяме млякото. Към него добавяме меда и масала чаят е готов....
Тандури МасалаТандури Масала
Вашата домашна Тандури Масала от вкусове е готова за бъдещо овкусяване на вълшебни ястия! Чудно Вкусно!...
Гарам масалаГарам масала
Счукайте канелата на малки частици. Смесете съставките в съд. Разбъркайте много добре и ги пасирайте с миксер на висока скорост. Гарам масала е Индийска смес от подправки....
Пиле масалаПиле масала
Сгорещяваме олио и в него пържим получения сос, докато започне да се сгъстява, тогава прибавяме кърито и сметаната, разбъркваме....
Гарам МасалаГарам Масала
Друг вариант за ароматната подправка е микс от 1 ч.л. карамфил, 2 ч.л. канела, 1 ч.л. кориандър, 1 ч.л. джинджифил, 1 ч.л. настъргано индийско орехче, 2 ч.л. кимион, които се смесват и се счукват в дървено хаванче на прах...
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни. В голям тиган се загряват 3 с.л. зехтин и маслото на средна температура. Запържва се месото до златисто и от двете страни, около 6 - 7 минути на страна....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Яйцата се разбиват с тел. Прибавя се киселото мляко, разбито със содата, и след това брашното, размесено с бакпулвера и ванилината захар. Сместа се разбърква хубаво до получаването на гъсто кексово тесто....