Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да отучим котката да се качва на масата
Също така можете да поставите на масата или плота обелки от мандарини или портокали, за да отучите котката да се качва на масата. Цитрусовите плодове дразнят котките и те се стремят да ги избягват....
Пиле тика Масала в Instant Pot + air fryer
Само при вида на пиле Тика Масала в Instant Pot + air fryer ще ви се прииска да е вече на масата ви :)...
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофите се обелват и срязват през средата на големи кубчета....
2
Топящи се картофи на фурна със самардалаПекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
3
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част.
На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Как се подреждат приборите на масата
Подреждането на масата започва с поставянето на подходяща покривка, независимо от формата и типа на масата. Тя трябва да е бяла и добре изгладена....
Как се подреждат салфетките на масата?
При ставане от масата по време на хранене салфетката се поставя задължително върху стола. Когато ставаме от масата след хранене и няма да сядаме отново, тогава тя се поставя до чинията....
Палмовото масло качва холестерола
Палмовото масло е органичен продукт, получен от месестата част на плодовете на маслената палма. Има червено-оранжев цвят, богато на каротеноиди и палмитинова киселина.
Втвърдява се при температура, по-ниска от 30°C...
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Топящи се Маслени Кроасанчета
Разточете тестото на правоъгълник. Прегърнете двата края към средата и после прегънете двете страни към средата (погледнете как се прегъва във видеото, ако се затрудните).
Обърнете тестото и разточете отново....
Салата Преливащи се цветове
Обелете зеленчуците и нарежете на дълги тънки ленти.
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Храни за качване на мускулна маса
Зеленчуци
Зеленчуците също са важни храни за качване на мускулна маса. Те са задължителни за тези, които искат да натрупат мускулна маса....
Ориз със зеле и тандури масала на оризоварка
Измиваме ориза около 5 пъти, докато водата се избистри. Накисваме го за 10 минути, докато се нарежат останалите продукти.
Нарязваме наситно зелето и магданоза, а морковите - на фини кръгчета....
Тикка масала
Изчистваме и нарязване на малки кубчета чушката, пържим още 5 минути. Внимателно изливаме сметаната в тигана и добавяме гарам масала разбъркваме и оставяме още за 5 минути....
Масала чай
Разбъркваме и оставяме 5-6 минути да се запари ароматният чай.
Връщаме тенджерата на котлона и тогава добавяме млякото.
Към него добавяме меда и масала чаят е готов....
Тандури Масала
Вашата домашна Тандури Масала от вкусове е готова за бъдещо овкусяване на вълшебни ястия!
Чудно Вкусно!...
Гарам масала
Счукайте канелата на малки частици.
Смесете съставките в съд. Разбъркайте много добре и ги пасирайте с миксер на висока скорост.
Гарам масала е Индийска смес от подправки....
Пиле масала
Сгорещяваме олио и в него пържим получения сос, докато започне да се сгъстява, тогава прибавяме кърито и сметаната, разбъркваме....
Гарам Масала
Друг вариант за ароматната подправка е микс от 1 ч.л. карамфил, 2 ч.л. канела, 1 ч.л. кориандър, 1 ч.л. джинджифил, 1 ч.л. настъргано индийско орехче, 2 ч.л. кимион, които се смесват и се счукват в дървено хаванче на прах...
Пиле Омъжи се за менПоставя се в брашно и се напудря и от двете страни.
В голям тиган се загряват 3 с.л. зехтин и маслото на средна температура.
Запържва се месото до златисто и от двете страни, около 6 - 7 минути на страна....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиЯйцата се разбиват с тел. Прибавя се киселото мляко, разбито със содата, и след това брашното, размесено с бакпулвера и ванилината захар. Сместа се разбърква хубаво до получаването на гъсто кексово тесто....
4