Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта Павлова с ягодиОтгоре разпределете останалата сметана, украсете с другите ягоди и вашата торта Павлова е готова....
1
Целувка Павлова с плодове
За целувката:
Загрейте фурната на 130 градуса. В намаслена форма застиламе и хартия за печене. Поръсваме хартията с малко вода.
Разбиваме белтъците със солта на средна скорост, докато се разпенят. Постепенно добавяме...
Торта Павлова с кайсии
Нишестето се смесва с оцета. Белтъците се разбиват на сняг, като постепенно се добавя захарта. Добавя се нишестето с оцета и внимателно се разбърква.
В тава, постлана с хартия за печене, се слагат белтъците, като се оформя...
Торта Павлова с цитрусови плодове
Поръсих тортата Павлова със ситно настъргана кора от лайм.
Да ви е сладко!
Източник на торта Павлова с цитруси: Албена Тодорова (Бени) от Кулинарна мрежа...
Торта Павлова с летни плодове
Торта Павлова в създадена в чест на руската балерина Анна Павлова след турнето и в Нова Зеландия през 1920 г! Класическият вариант е с целувчен блат и бита сметана, украсена с ягоди.
В купа изсипете белтъците....
Торта Павлова за повод
Шприцовайте крема върху основата на Павлова.
Декорирайте с малинки торта Павлова за повод, а по желание използвайте и други плодове....
Торта Павлова с ягоди и шоколад
Белтъците се разбиват с щипка сол и захарта. Разбитият белтък се шприцова или разстила с помощта на лъжица върху хартия за печене във формата на кръг.
Блатът се пече (суши) на 130 градуса за около час и половина -два....
Торта Павлова с ягоди и боровинки
При сглобяване на тортата Павлова поставете блата върху тортена чиния. Отгоре разпределете крема с помощта на лъжица. Накрая украсете тортата с пресни ягоди и боровинки....
Мини тортички Павлова с маскарпоне крем
Бон Апетит с моите мини тортички Павлова с маскарпоне крем!...
Торта Павлова с портокалов крем и ягоди
Торта Павлова с портокалов крем и ягоди е красива и много вкусна!
Източник: Стояна Чанова - Кулинарна мрежа...
Сладкиш А ла КристинаВ голяма купа се разбъркват брашното с гриса и бакпулвера. В отделна купа се разбиват яйцата със захарта и се добавя леко загрятото мляко с разтворения в него мед.
Така получената смес се добавя към сухата смес и се разбива...
1
Мини торти ПавловаВ изстиналите мини торти Павлова слагаме от крема и декорираме по желание.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа...
2
Балеринки мини ПавловаРазбийте белтъците на сняг, като преди това трябва да са престояли на стайна температура.
Постепенно прибавете, сипвайки по малко захарта и ванилията и продължете да разбивате до твърди връхчета. Прибавете оцета и нишестето...
1
Двойна торта ПавловаТази торта е трудна за приготвяне. Тя изисква добро планиране най-малкото заради това, че белтъците трябва да бъдат отделени от жълтъците два дни по-рано, оставени в хладилника първите 24 часа, а вторите 24 часа трябва да...
2
Тропическа торта ПавловаТортата Павлова се сглобява непосредствено преди сервиране, защото след престой целувчената основа ще попие крема и няма да е така хрупкава....
3
Мини торта ПавловаРазбийте белтъците на сняг. Към тях на тънка струя прибавете захарта. Накрая добавете солта, лимоновия сок и нишестето. Разбъркайте внимателно. Сипете сместа във пош.
Застелете тава с хартия за печене и направете кошнички...
2
Мини пастички Павлова
Белтъците се разбиват в голяма купа на водна баня. Прибавя се захарта и разбиването продължава до получаването на гъста маса.
Върху два листа хартия за печене се оформят кръгчета с диаметър около 4 см. Слагат се в тавички...