Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Уморени сте от обикновените дънки: Пробвайте тези!Уморени сте от обикновените дънки: Пробвайте тези!
Много от хората обаче са объркани с какъв тип бельо трябва да се носят дънките....
Обикновени масленкиОбикновени масленки
Обикновените масленки са готови....
Обикновени гофретиОбикновени гофрети
Обикновените гофрети са чудни!...
Обикновени ореховкиОбикновени ореховки
Обикновени ореховки - семпли, но вкусни сладки с орехи....
Обикновени кльоцкиОбикновени кльоцки
Налейте млякото в тенджера, добавете маслото и солта и оставете да кипне. Сипете брашното в кипналото мляко, хубаво размесете тестото с лопатка и варете няколко минути на тих огън, като бъркате непрекъснато. Добавете...
Обикновени бухтиОбикновени бухти
Всички продукти се разбъркват добре до получаване на меко тесто. Маже се леко с олио и се оставя да почине. След това от тестото се правят топки, леко се сплескват и се пържат в предварително загрято олио. Може...
Обикновени КрокетиОбикновени Крокети
3
Картофите се сваряват цели, обелват се и се настъргват на ренде. Прибавяме нарязаните на ситно лук, гъби и настъргания кашкавал, овкусяваме със сол, черен пипер и размесваме добре. Разбъркваме сместа с яйцето и формираме...
Обикновени СухариОбикновени Сухари
Нарежете хляба на тънки еднакви филии с дебелина между 5-8 мм. Разпределете ги върху тензух и ги сушете в продължение на 2 седмици на проветриво място, като ги обръщате през 2 дена. Готовите сухари се съхраняват в...
Обикновени мекициОбикновени мекици
6
Брашното се слага в купа, където се прави кладенче. В него се слагат останалите продукти и се замесва меко тесто. Правят се малки топчета и се размесват с ръце. Пържат се мекички в добре загрято олио. Накрая може да...
Обикновени палачинкиОбикновени палачинки
13
Яйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се получи средно рядка каша. Добре нагорещеният тиган се намазва с мазнина. С лъжица...
Обикновени бисквитиОбикновени бисквити
20
Бисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се замесва средно твърдо тесто. От него се разточва кора с дебелина 5 мм и...
Обикновени блиниОбикновени блини
В средна купа разбъркайте заедно яйцата, захарта и солта. Пресейте брашното в друга купа и добавете към него млякото. Разбъркайте и прибавете към горната смес. Загрейте тиган, леко го намажете с олио и гребвайте от...
Обикновени соленкиОбикновени соленки
4
Разтопете маслото и при непрекъснато бъркане добавете прясното мляко, брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаването на твърдо тесто. От него се оформят тънки дълги пръчици, които се намазват с жълтък и се посипват...
Обикновени курабииОбикновени курабии
13
Обикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....
Обикновени бисквитиОбикновени бисквити
20
Бисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се замесва средно твърдо тесто. От него се разточва кора с дебелина 5 мм и...
Обикновени палачинкиОбикновени палачинки
13
Яйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се получи средно рядка каша. Добре нагорещеният тиган се намазва с мазнина. С лъжица...
Обикновени курабииОбикновени курабии
13
Обикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....
Обикновени курабийкиОбикновени курабийки
1
Разбиваме яйцата, като отделим един жълтък. По малко добавяме мазнината, а след това и киселото мляко. Към пресятото брашно се прибавян двата вида сода. Замесваме не много твърдо тесто. От него оформяме топки с желана...
Обикновена ралицаОбикновена ралица
Вреди от обикновена ралица Обикновената ралица е отровна билка....
Обикновен звезданОбикновен звездан
Ползи от обикновен звездан Обикновеният звездан е пасищно растение. Добре понася отъпкване и изкъсване....
Обикновени селски мекициОбикновени селски мекици
Обикновените селски мекици са готови....
Обикновени бисквитени топчетаОбикновени бисквитени топчета
Обикновените бисквитени топчета са готови....
Обикновени джинджифилови бисквитиОбикновени джинджифилови бисквити
Обикновените джинджифилови бисквити са готови....
Най-обикновени бисквитиНай-обикновени бисквити
Най-обикновените бисквити са готови....
Обикновени чаени бисквитиОбикновени чаени бисквити
Поръсете изстиналите обикновени чаени бисквити с пудра захар....