Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Вратни пържоли с кост на фурнаВратни пържоли с кост на фурна
Поднесете вратните пържоли с кост на фурна с подходяща гарнитура....
Свински врат без кост на фурнаСвински врат без кост на фурна
Свинският врат без кост на фурна е готов....
Свински врат с кост на фурнаСвински врат с кост на фурна
Свинският врат с кост на фурна е чуден!...
Свински гърди без кост на фурнаСвински гърди без кост на фурна
Свинските гърди без кост на фурна са готови....
Свински ребърца без кост с бира на фурнаСвински ребърца без кост с бира на фурна
Печете около два часа на 200 градуса, след което махнете фолиото, обърнете парчето месо и го допечете още около 30 минути без фолио. Сервирайте с пържени картофки и зелена салата....
Вратни Пържоли с Кост в Марината на СкараВратни Пържоли с Кост в Марината на Скара
1
Месото се прибира в голям съд с похлупак и се слага на студено за 3 часа. После се изважда и се оставя на стайна температура, докато се отпусне. Скарата се загрява и намазнява леко....
Костур на тиганКостур на тиган
Изчистете костурите от глави, опашки и кости, като разделите всяка на 4 парчета. Трябва да се получат общо 8 филета. Осолете ги леко....
Костур на скараКостур на скара
1
Загрейте на средна степен добре намазнената скара, подреждайте отгоре рибата и изпечете костура до готовност от двете страни. Намазвайте рибата в мазнина при нужда преди да я обърнете....
Вкусен костур на тиганВкусен костур на тиган
Вкусният костур на тиган е готов....
Речен костур на фурнаРечен костур на фурна
2
Положете почистените филета костур в нея, поръсете ги със сол, черен пипер и другата лъжица зехтин. Включете фурната да загрява до 200 градуса. За винегрета накълцайте магданоза и пресния зелен лук на ситно....
Съвети при покупка на рендеСъвети при покупка на ренде
На всяка домакиня ѝ се налага от време на време да рендоса някой плод или зеленчук за приготвянето на любимите супи, основни ястия или десерти. Рендосването на продуктите вместо нарязването им на ситно спестява...
Съвети при покупка на гевгирСъвети при покупка на гевгир
Целият смисъл на покупката на гевгир се губи, ако съдът не се побира на тези две места....
Телешки гърди с кост в гърнеТелешки гърди с кост в гърне
Прибавя се чесънът, картофите на едро нарязани, черен пипер на зърна и малко смлян, дафиновия лист. Морковите, целината и лукът се нарязват на едри парчета и се слагат в тигана, където е пържено месото....
Свински гърди без кост с картофиСвински гърди без кост с картофи
За тези свински гърди без кост с картофи месото се измива и отцежда от водата. Поставят се в тавичка. Сухите съставки се смесват и гърдите се посоляват. Поливат се с разтопеното краве масло....
Вратни пържоли без кост в зехтинВратни пържоли без кост в зехтин
Леко запечените свински вратни пържоли вкарваме във фурната на 180 градуса горен и долен реотан. Отгоре слагаме фолиото и оставяме вратните пържоли без кост да се задушат за 20-тина минути....
Филе от костур на фурнаФиле от костур на фурна
Поднесете филетата от костур топли с гарнитура от картофките и свежа салата по избор. Добър апетит!...
Филе от костур на тиганФиле от костур на тиган
Нарежете месото на парчета и го подсушете. Мариновайте го половин час в сос, приготвен от лимонов и портокалов сок, чесън, лук, горчица, сол и червен пипер....
Филе от нилски костур на скараФиле от нилски костур на скара
Печем от двете страни до готовност рибното филе на скара. Поднасяме като най-отдолу на чинията поставяме по листо маруля и върху него филе от нилски костур на скара....
Костур с доматен сос на фурнаКостур с доматен сос на фурна
Насладете се на този вкусен костур с доматен сос на фурна. Добър апетит!...
Свинска вратна пържола с кост и градинска салатаСвинска вратна пържола с кост и градинска салата
Загряваме тиган с малко олио на фъното. Измиваме вратната пържола и я подсушаваме, за да не отива вода в горещия тиган. След като олиото е загряло, поставяме пържолите с кост в тигана....
Печени свински гърди с кост и червено виноПечени свински гърди с кост и червено вино
2
Измиваме си свинските гърди с кост, подсушаваме и след това овалваме в сместа. Оставяме на страна, за да поеме ароматите. Колкото повече стои, толкова по-добре....
Безумно скъпите покупки на звездитеБезумно скъпите покупки на звездите
С големите музикални успехи дойдоха и големите покупки на звездата като екстеншъните за коса за сумата от 24 000 долара....
Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифилСвински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил
След като са готови, ги печете на грил тиган или на скарата. Добър апетит!...
За какво да внимаваме при покупка на маслиниЗа какво да внимаваме при покупка на маслини
Маслините са истински дар от природата. Те са полезни и изключително вкусни. Намират кулинарна употреба в направата на най-различни салати, пасти, пици, сандвичи, разядки, брускети, хлебчета. Те са сред на-характерните...
Йодова тинктура и аспирин при мъртва кост и подути кокалчетаЙодова тинктура и аспирин при мъртва кост и подути кокалчета
Стриваме аспирина на прах и добавяме 10 мл йодова тинктура. Получава се мазило, което с помощта на тампон, намазваме болното място вечер преди лягане и си обуваме чорап. На сутринта се измиваме....