Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Празнични Великденски ДесертиПразнични Великденски Десерти
Един от традиционните Великденски десерти, освен козунака, са прочутите английски кифлички с кръст. Те са популярни в цял свят и се пекат за Великден в много страни....
Десерт с козунакДесерт с козунак
Козунакът се нарязва на тънки филийки. Нареждат се в тава и се препичат в умерена фурна. През време това се разбиват яйцата в прясното мляко, добавя се захарта и брашното. Разбъркват се добре. Кремът е готов. Нареденият...
Десерт с булгурДесерт с булгур
Разсипете десерта в купички и оставете да се охлади....
Десерт с тикваДесерт с тиква
2
Печете 30 минути в умерена фурна и поднесете десерта топъл....
Десерт с плодовеДесерт с плодове
Ядките може предварително да се накиснат за няколко часа във вода. След това всичко се блендира и овкусява с канела. Оставя се да стегне в хладилник. Ако добавите 1-2 яйца, може и да се изпече като сладкиш....
Десерт с диняДесерт с диня
Сервирайте в десертна чиния....
Десерт с дюляДесерт с дюля
Сервирайте охладен десерта с дюля....
Десерт с боровинкиДесерт с боровинки
Десертът се пече при 220 градуса. Охлажда се и се поръсва с ванилена захар. Приготвяне на плънката: Боровинките се размразяват и отцеждат. Прибавя се захарта и се загряват до сгъстяване. Охлажда се....
Десерт с кроасаниДесерт с кроасани
Десертът се сервира охладен....
Десерт с маскарпонеДесерт с маскарпоне
3
Сложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
Десерт с грисДесерт с грис
1
Десертът с грис е готов....
Десерт с диняДесерт с диня
Сервирайте в десертна чиния....
Десерт с ревенДесерт с ревен
Почистете ревена и го нарежете на кубчета. Смесете виното с водата, лимоновия сок и захарта. Разбъркайте, добавете нарязания ревен и задушавайте на тих огън за около 5-6 минути. Добавете брашното и ваниловата захар...
Десерт с боровинкиДесерт с боровинки
Десертът се пече при 220 градуса. Охлажда се и се поръсва с ванилена захар. Приготвяне на плънката: Боровинките се размразяват и отцеждат. Прибавя се захарта и се загряват до сгъстяване. Охлажда се....
Десерт с кроасаниДесерт с кроасани
Десертът се сервира охладен....
Десерт с маскарпонеДесерт с маскарпоне
3
Сложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
Десерт с прасковиДесерт с праскови
Сервирайте десерта топъл....
Десерт ХитДесерт Хит
4
Десертът Хит е готов....
Коледен Десерт с БадемиКоледен Десерт с Бадеми
За да не загаря десертът, се покрива с фолио. След като се извади от фурната, се оставя да изстине във формата за 20 минути и се обръща на решетка, за да изстине напълно. Поръсва се с ванилена захар и се сервира....
Щоколадов десерт с лешнициЩоколадов десерт с лешници
Сервираме десерта с прясно нарязани ягоди....
Детски десерт с нишестеДетски десерт с нишесте
Десертът се поднася изстуден....
Млечен десерт с желатинМлечен десерт с желатин
Разбъркваме киселото мляко, сметаната и пудрата захар. Желатинът накисваме в студена вода и го разтваряме в малко от загретия компот, сипваме и останалия сок от компота. Нарязваме прасковите на ситно в купички....
Десерт с прясно млякоДесерт с прясно мляко
Сваряваме едно яйце и отделяме жълтъка. Намачваме хубаво с лъжица. През това време сваряваме прясното мляко. Добавяме сиренето, маслото и орехите към жълтъка. Изсипваме прясното мляко и разбъркваме. Натрошаваме бисквитите...
Ягодов десерт с бисквитиЯгодов десерт с бисквити
Първо се сварява 300 мл. прясно мляко. Като започне да ври се добавят 2 с.л. захар и се разбърква. В отделна чаша в 75 мл. вода се разтваря 1/2 пакетче нишесте ягода. Разтвора се изпипва в прясното мляко като постоянно...
Плодов десерт с кивиПлодов десерт с киви
Три от кивитата нарежете на дребни кубчета, а четвъртото на кръгчета. Разбъркайте млякото със сметаната и захарта, добавете и парченцата киви. В подходящи чаши за сладолед разпределете млечната смес. Смелете бисквитите...