Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Световни кухни: Шанхайска кухняСветовни кухни: Шанхайска кухня
Това важи в пълна сила и за Шанхайската кухня, която придобива все по-голяма популярност....
Световни кухни: Кубинска кухняСветовни кухни: Кубинска кухня
Към тях се добавя по-малко чили, но повече чесън и лук. Флан - кубински десерт Куба е държава, чиято основна култура е захарната тръстика. Затова традиционната кубинска кухня не може без десерти....
Круфини от моята кухняКруфини от моята кухня
Круфините от моята кухня са много вкусни! Източник: LudaEasyCook Забележка: разкошен френски круфин, не само на вкус, а и на визия....
Хрупкава малка пицаХрупкава малка пица
Малко преди да са готови чукваме по 1 яйце в средата на всяка пица и връщаме във фурната за още 10 мин....
Малка питка ВалентинкаМалка питка Валентинка
Тестото разделете на 5 части, като двете са малко по големи. Тях разточете на големи правоъгълни кори, всяка намажете със масло и навийте на руло....
Малка питка СлънцеМалка питка Слънце
2
Аз посипах малко мак, без да мажа с яйце. Печете в предварително загрята фурна 180 градуса за около 30/40 минути, зависи от фурната. Приятно готвене!...
Малка пита МаргариткаМалка пита Маргаритка
1
Разделете тестото на две части, като едната трябва да бъде по-малка от другата. Поставете голямата топка тесто на хартия за печене. Върху не я поставете втората по-малка топка....
Малка содена питкаМалка содена питка
Малката содена питка е готова....
Малка питка МаргариткаМалка питка Маргаритка
Разделете готовото тесто на 4 еднакви части и една малка. Оформете на топчета и разточете всяко (без малкото топче, то ще е центърът на питката) на кръгла кора с диаметър 20-25 см....
Малка солена тортаМалка солена торта
Трябват ви за една малка солена тортичка три крекера с пласт риба тон между всеки от тях. Отгоре на тортата също сложете по-тънък пласт риба тон....
Малка плетена питкаМалка плетена питка
Малката плетена питка е страхотна....
Малка Шоколадова ТортаМалка Шоколадова Торта
2
Оставя се да поизстине малко и след това с него се залива тортата. Ръбовете на тортата се украсяват с филирани бадеми. Източник: lussisworldofartcraft.blogspot.com/2015/03/black-prince-cake.html? m=1...
Малка френска багетаМалка френска багета
1
Малката френска багета е готова....
Малка бърза тортаМалка бърза торта
1
Прехвърлете сместа в малка форма за торта, застлана с хартия за печене, леко намазнена. Изпечете в умерена фурна до готовност....
Пет съвета за организиране на малка кухняПет съвета за организиране на малка кухня
Заложете на минимализъм и малката кухня ще ви се струва много по-просторна. 3. Използвайте вратите В малката кухня трябва да мислите творчески и да се възползвате максимално от всички пространства....
Козуначени кифли от моята кухняКозуначени кифли от моята кухня
3
Фурна - 160-170 градуса. Плоска тава с хартия за печене. Работи се с миксер! СТАРТЕР: първо се започва със стартера, като се кипва водата в малък съд на котлон и се прибавя брашното. Разбърква се енергично, докато...
Пилешка супа от моята кухняПилешка супа от моята кухня
2
Пилешката супа от моята кухня е много вкусна. Източник: Бележките на Мама...
Скариди саганаки от моята кухняСкариди саганаки от моята кухня
Може и да се посипе малко магданоз. Скаридите саганаки от моята кухня са много вкусни! Източник: Кулинарен блог на Мария Митева...
Млечна баница от моята кухняМлечна баница от моята кухня
Млечната баница от моята кухня е чудна! Източник: Моята майка Забележка: Две шепи кори за мен означава една кора накъсана на парчета или срязана с ножица за по-лесно....
Бриош – Brioches от моята кухняБриош – Brioches от моята кухня
6
Бриош – Brioches от моята кухня е много вкусен. Източник: Cause It`s Always Delicious Забележка: Традиционно бриошите нямат пълнеж, но може и да се сложи по желание....
Крем Брюле от моята кухняКрем Брюле от моята кухня
6
Кремът Брюле от моята кухня е готов. Източник: Френска кухня Забележка: Изключително лесен и вкусен десерт. Ползвала съм горелка за приготвяне на карамел от посипаната захар....
Ризото Миланезе от моята кухняРизото Миланезе от моята кухня
Ризотото Миланезе от моята кухня е много вкусно. Източник: италианска кухня Забележка: ВАЖНОТО Е разбъркване, малко течност, разбъркване и разбъркване....
Мокър сладкиш от турската кухняМокър сладкиш от турската кухня
1
Така оформения мокър сладкиш от турската кухня поставете в хладилник, за да стегне за няколко часа преди сервиране....
Малка средиземноморска питка цветеМалка средиземноморска питка цвете
Отделете малка част от него и оформете топчица с големина на яйце, останалото - на голяма топка....
Малка питка за двамаМалка питка за двама
Вземете малка форма във формата на сърце, разпредете рулото по краищата на формата....