Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-много пият хората от средната класа
Фактът, че социално-адаптираните британци на средна възраст по-често посягат към чашката, говори, че тези хора имат някакви проблеми, които се опитват да прикрият посредством алкохола....
Финландската кухня - рибни изкушения от класаЕдин дори бегъл поглед към менютата ни дава представа за многообразието и уникалността й, както и за високата класа за рибните и специалитети....
2
Козунак Буен клас
В средата слагаме едно парче, от двете му страни по още едно парче т.е в средата, отляво и отдясно. Трябва да се застъпват.
После между двете парчета слагаме едно и от лявата и дясната страна на него по още едно....
Питка Житен клас
Трябва да се получи нещо като житен клас. Останалото тесто разделяме на четири равни части.
Всяка една част разделяме на три части. Оставяме ги около половин част да престоят....
Лъжците от класа са от тези 3 зодии
На всеки му се налага от време на време да изрича лъжа. Може да е добронамерена лъжа с цел шега или лъжа, която да не накърни чувствата на близък човек. А и за да се измъкнем от неприятна ситуация, понякога се налага да изкривим...
Как да се справим с побойника в класа
Първата ви отговорност е да създадете безопасна, здравословна среда в класна стая - такава, която предпазва всеки ученик от всякакви вреди, физически или емоционални, в резултат на действията на други ученици....
Мастър клас в сосовете
Най-общо в кулинарията има два вида сос, които се разделят по цветови белег – бели сосове и червени. Ако разглеждаме технологията им на приготвяне те могат да бъдат със или без брашно, студени или топли, месни, рибни,...
Мусака КласикаЗапържваме каймата в нагорещена мазнина, да се пръсне на трохи. Подправяме с чубрица, кимион и черен пипер на вкус, също и с червения пипер.
Добавяме ситно нарязаните пера на лука, след минута добавяме и ситно нарязаните...
7
Фокача КласикаКогато е готово, се изважда от купата, поставя се на плот, потупва се отгоре с ръце, прегъва се няколко пъти към средата и отново нежно се оформя на топка и се оставя да втаса....
1
Еклери КласикВ дълбок тиган се кипва 1 чаша вода с щипка сол и на върха на ножа лимонтозу. Прибавя се маслото и се изчаква да се стопи. Чрез разбиване се прибавя брашното и се разбърква добре, докато започне да се отлепва от тигана....
2
Амарети класика
Скълцайте бадемите много ситно и ги смесете със 150 г от захарта и бадемовата есенция.
Разбийте белтъците на сняг и прибавете останалата захар заедно с бадемовата смес. Разбъркайте.
Шприцовайте кръгчета върху застлана...
Сладки Класика
Оставете предварително маслото на стайна температура да омекне. След това хубаво го разбийте на гладък крем с със захарта.
Добавете едно по едно яйцата при непрекъснато разбиване, като редувате яйце-брашно - до изчерпване...
Рокли за средна възрастТрябва да се спазват някои правила при обличането, за да не се стига до коментари относно дрехите на дамите в средната възраст....
2
Прически за средна възрастИма много прически за жени на средна възраст, всичко зависи от вашия стил и предпочитания. С подходяща прическа дамата на средна възраст ще изглежда стилно и в същото време подмладена....
3
Задължителни аксесоари за всяка класна жена
Вижте кои са задължителните аксесоари за жените с класа и стил, които всяка дама би трябвало да притежава....
Мраморен кекс Класика
Оставяме 1-2 часа, за да се стегне глазурата, нарязваме на парчета и сервираме мраморен кекс Класика с ароматно кафе или чай....
Шопска салата КласикаНа дъното на чинията се слага първо обелената и нарязана на кубчета краставица, след това доматите, чушките, също нарязани на кубчета, и отгоре се рендосва сиренето.
Шопската салата се поръсва със ситно нарязан магданоз...
1
Слепени меденки КласикаС продуктите, описани по-горе, си оформяме тестото за меденките.
Разделяме го на 2 части, като всяка една част я оформяме на дълги фитили.
Тези фитили нарязваме на парчета, които оформяме на медени топчета.
Всяко едно...
1
Шоколадова торта Класика
Разбийте всички продукти за блата, сипете сместа в намаслена и набрашнена форма за торта и печете на 180 градуса за 25-30 минути.
Охладете блата и го разрежете на две хоризонтални части.
Сиропирайте единия блат и го...
Торта Медовик - класик
Поизстиналият шоколад се излива в средата на найлона, разстилате на тънко и в кръг, поставяте в хладилник да стегне, след което отстранявате найлона внимателно и шоколадовата плочка се поставя в средата на тортата....