Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Да направим старата чанта модерна
За да не се налага да харчите излишни пари и в същото време да имате нова чанта, можете да превърнете старата си чанта в нова и да я дарите с дизайнерски вид.
Има много варианти за преобразяване на старата чанта....
Да си направим чанта от стари дънкиТолкова е лесно да се направи тази чанта и изглежда невероятно, след като е готова, че всеки ще иска да знае от къде я имате.
Ето и стъпките, които трябва да следвате, за да си ушиете тази чанта:
1....
1
Стара сръбска разядкаИзпичаме патладжаните, докато кожата им потъмнее. Оставяме ги за малко, докато изстинат.
След това внимателно обелваме кожата им.
Изпичаме и пипера, като и него белим и премахваме семките.
В голяма купа намачкваме...
2
Кьопоолу по стара рецептаЗатворете плътно и стерилизирате кьопоолу по стара рецепта за 20 минути след завиране на водата....
1
Козунак по стара рецептаОтсейте брашното в съда, в който ще месите козунаците. Направете кладенче в средата. Оставете брашното на стайна температура.
Размийте маята с 3/4 чаша топло мляко. Прибавете 1 лъжичка захар и толкова брашно, за да се...
10
Бъркани козунаци - стара рецепта
Маята се разбърква с малко хладко мляко, 1 яйце, малко брашно и 2 лъжици от захарта.Тази смес се оставя да втаса.
Брашното се пресява и върху него се излива втасалата смес. Към млякото се добавят разбитите яйца, захарта...
Бухти по стара рецепта
Разбиваме содата в млякото.
Пресяваме брашното и правим по средата кладенче, където изсипваме шупналото млякото, яйцата и солта.
Разбъркваме с вилица, сместа трябва да е такава, че да не е много рядка или много гъста...
Кьопоолу по стара рецепта
Добавете оцет и магданоз и поднесете кьопоолуто по стара рецепта за вечеря....
Стара рецепта за Хляб
Маята се натрошава в хладка вода с щипка захар и брашно. Оставя се на топло да "шупне" за около 10 мин.
Готовата мая прибавяме към предварително пресятото брашно, в което се добавят: солта, захарта, разтопеното масло и...
Стара рецепта за кошнички
Извадете кравето малко и го нарежете в купа на малки парчета. Оставете го на стайна температура за около час да омекне.
Добавете останалите продукти за тесто и замесете меко тесто.
Завийте в стреч фолио и оставете...
Бисквитена торта Стара традицияУкрасяваме бисквитена торта Стара традиция със счукани орехи.
Приятен апетит с най-старата нашенска бисквитена торта!...
2
Лютеница по стара рецепта., бяхме спрели да правим всякакви зимнини, но тази година с майка ми и баща ми отворихме стария тефтер и направихме лютеницата. Беше малък празник...
1....
3
Фъч по стара рецептаВсички компоненти за блата се смесват и се изсипват на тънък пласт (до 7 мм) в намазана с олио и поръсена с брашно правоъгълна тава, която се слага в силно сгорещена фурна.
След малко, когато блатът се понадигне, фурната...
2
Десерт от стара франзела
Измиваме стафидите, отцеждаме и ги накисваме в рома. Нарязваме хляба на малки парчета и го накисваме в съд с млякото, захарта и канелата.
Щом набъбнат прибавяме стафидите и разбитите яйца. Разбъркваме и сипваме в тавичка...
Стара рецепта за пастърма
Оставете го за една седмица или проверявайте до пълното изсушаване пастърмата по стара рецепта....
Дамските чанти – скрити убийци!
Дамските чанти могат да ви убият. Колкото и странно да звучи това, то е самата истина.
Чантите – аксесоарите, които всяка жена обожава, складират в себе си микроби и бактерии....
Гръцка Баклава по стара рецепта
В купа разбиваме яйцата със захарта. Добавяме олиото и продължаваме да разбиваме. След това добавяме брашното и пак разбиваме с миксера, след това орехите и разбиваме. Накрая слагаме ванилията и бакпулвера и разбиваме до...
Имамбалдъ по стара турска рецепта
Имамбалдъ по стара турска рецепта може да поднесете с турски хляб....
Великотърновска баница по стара рецепта
Великотърновска баница по стара рецепта е вкусна и любима на цялото семейство....
Сръбски айвар по стара рецепта
А аз си намазвам филийка и го почвам моят сръбски айвар по стара рецепта....