Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питки тип бретцел
Печете питките тип бретцел 30 минути или до хубава златиста коричка.
Използвайте ги за компания на всяко ястие или за направа на бургери и сандвичи.
Страхотни!...
Хляб тип Добруджа
Печем хляба тип Добруджа на предварително загрята фурна на 220 градуса 20 минути и още 15 минути на 180 градуса....
Пиле тип Ропотамо
Пилето се нарязва на големи парчета, осолява се и овкусява с другите подправки и оставяме да поеме подправките.
Лука нарязвам на много ситно, морковите се обелват и се настъргват. В 2-3 лъжици загрята мазнина се изсипват...
Хляб тип СандвичНаправете кладенче в брашното. Сложете в средата всички съставки и замесете гладко тесто (ще ви лепи малко, но това да не ви притеснява).
Намазнете голяма купа и го прехвърлете там. Завийте в стреч фолио и оставете да...
1
Торта виенски тип
Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома.
Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на шаблон се изрязват 6 кръга с диаметър 20 см.
В средата на 5 от кръговете...
Курабийки тип Tutku
В купа за месене се слага маргарин, пудра захар и олио. Разбъркват се до разтопяване. После се добавят нишестето заедно със бакпулвера и ванилията. Отново се разбъркват. Брашното се добавя по малко и постепенно. Омесва се...
Ашуре тип купешко
Почистеното и измито жито се вари в 1.250 литъра вода, докато заври и се вари за 40 минути. Прибавя се солта преди да се отстрани от огъня.
Съдът с житото се поставя на топло място - има 2 варианта:
1. Поставя се в...
Салата Бурата тип Хепи
Класически вкусове, които си подхождат много и резултатът е една страхотна, вкусна салата Бурата тип Хепи.
Добър апетит!...
Паниран кашкавал тип Хепи
Поднесете класическото мезе задължително топло и хапвайте паниран кашкавал тип Хепи с чаша бира или винце.
Добър апетит!...
Пита Слънце (тип пица)
Готовата оформена пита Слънце тип пица намазваме с яйцето.
Оставяме питката да втаса около 30 минути.
Печем на 180 градуса в предварително загрята фурна за около 30 минути....
Панирани кюфтета тип шницел
Омесете каймата с изброените продукти, покрийте с фолио и оставете в хладилник за около 2 часа.
Разбийте яйцата, сипете брашно, галета в чинии и започнете оформянето на големи плоски кюфтета.
Всяко потопете в брашно...
Панирани сиренца тип Хепи
Сервираме панираните сиренца тип Хепи в плато с пресни зеленчуци - нарязани и овкусени!
Тези панирани сиренца са голяма вкусотия. Знаете с какво вървят :)...
Хрупкаво пиле тип KFC
Месото се измива и осолява. След което се нарязва на парчета.
Яйцето се разбива с киселото мляко.
Парчетата пилешко се поставят в яйчената смес за около 20 минути. След което се вадят и се отцеждат за няколко минути...
Панирани крилца тип KFC
Панираните крилца тип KFC се поднасят със сос от кисело мляко, майонеза и счукан чесън.
Приятен апетит!...
Пилешки Късчета тип Happy
Пилешкото филе се нарязва на парченца с дебелина 2-3 см.
Смесете галета, сусам, сол, червен и черен пипер.
Настържете чесъна на ситно и смесете с киселото мляко.
Потопете всяко парче пилешко филе в киселото мляко...
Пълнозърнести багети тип сандвич
В купичка сипете една чаена чаша хладка вода, маята, захарта и малко брашно.
Изчакайте да се активира, след което пресейте бялото брашно и солта, добавете и пълнозърнестото и замесете средно твърдо еластично тесто. Намажете...