Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козметична употреба на бедемовото масло
Зад всяка успешна иновация в сферата на козметиката, има принос и природата. Всяка една козметична компания би трябвало да благодари на природата, която е създала най-съвършените съставки, включени в продуктите....
Замразен нахут за директна употреба
Направо вадите замразения нахут за директна употреба и готвите....
Погача на кифлички по стара рецепта
Разточват се 4-те заедно на голяма кора около 5-6 мм, първо се нарязва на 4, всяко парче на още 4, общо 16 триъгълника....
Практична употреба на старата четка за зъби
Трикове за красота със стара четка за зъби
Повечето от описаните случаи на употреба в този раздел вероятно никога не биха ви хрумнали....
Козунак на конци по стара българска рецепта
Печете козунака на конци по стара българска рецепта се 30 мин в предварително загрята фурна на 170 градуса.
Рецептата за вкусен козунак е изпълнена!...
Предимства на кислородната козметика
Освен това редовната употреба на този вид козметика ще направи кожата ви мека и приятна на допир....
Правилно съхранение на козметика
Козметиката е един от най-важните елементи от грижите за добрия външен вид и е с приоритет за всяка дама....
Стара сръбска разядкаВ голяма купа намачкваме патладжаните и чушките, така че да станат на пюре.
Прибавяме солта и черния пипер на вкус и добавяме към тях накълцания на ситно чесън, сока от лимона и зехтина.
Разбъркваме добре....
2
Съкровището на Стара планинаСтара планина крие много съкровища, които са заровени от хайдути и турци и все още очакват да бъдат намерени. Те са били заровени по време на османското робство....
4
5 предимства на органичната козметика
Ето кои са предимствата на органичната козметика:
1. Снабдява кожата с хранителни вещества
Съставът на органичната козметика е сходен с този на кожата....
Стара рецепта за Хляб
Прави се на топка, намазва се с малко олио и се покрива със стреч фолио и кърпа. Оставяме го на топло да втаса за 90 мин.
Трябва да удвои обема си.
След като тестото е втасало се меси отново за около 7 мин....
Кьопоолу по стара рецептаЗатворете плътно и стерилизирате кьопоолу по стара рецепта за 20 минути след завиране на водата....
1
Бухти по стара рецепта
Разбиваме содата в млякото.
Пресяваме брашното и правим по средата кладенче, където изсипваме шупналото млякото, яйцата и солта.
Разбъркваме с вилица, сместа трябва да е такава, че да не е много рядка или много гъста...
Бъркани козунаци - стара рецепта
Замесва се да стане гъсто, с консистенцията на заквасена сметана.
Маслото се налива постепенно и се бърка с лъжица. Оставя се да втаса. След като е втасало се смесва със стафиди....
Козунак по стара рецептаРазделете тестото на 3 големи топки, а всяка топка на още 3 по-малки.
Разтеглете всяка топка, сложете в средата от сушените плодове и усучете на фитили....
10
Баница от стара питка
В предварително загрята на 180 градуса фурна поставяме нашата вкусна, лесна и икономична баница от хляб и печем 40-45 минути.
Тази баница от стара питка може да се приготви и със стар хляб или сухар....
Бисквитена торта Стара традицияУкрасяваме бисквитена торта Стара традиция със счукани орехи.
Приятен апетит с най-старата нашенска бисквитена торта!...
2
Лютеница по стара рецептаСлед смъртта на баба ми Цветана (нейната дъщеря), през 2000 г., бяхме спрели да правим всякакви зимнини, но тази година с майка ми и баща ми отворихме стария тефтер и направихме лютеницата. Беше малък празник...
1....
3
Стара рецепта за кошнички
Извадете кравето малко и го нарежете в купа на малки парчета. Оставете го на стайна температура за около час да омекне.
Добавете останалите продукти за тесто и замесете меко тесто....
Десерт от стара франзела
Печем 40-50 минути в топла фурна на 200 градуса. След като изстине нарязваме на квадрати и поднасяме....
Свинско по стара рецепта
Пече се първият половин час на 220 градуса, а после температурата се намалява на 180 градуса.
Свинското по стара рецепта е готово....
Кашкавалки по стара рецептаКашкавалките се пекат на 170 градуса за около 25 мин.
След това се изключва фурната и се оставят за още 15 минути на леко отворена врата.
Кашкавалките по стара рецепта са готови....
2