Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Как да нанасяме черен молив?Как да нанасяме черен молив?
С черен молив в ръка всяка жена се превръща в магьосница, постигайки зашеметяваща визия бързо и лесно. Как да нанасяме черен молив? Трябва да знаете, че черният молив се препоръчва за жени с тъмна коса и очи....
Съвети при избора на моливи за очиСъвети при избора на моливи за очи
В случай, че имате малки очи, моливът трябва да бъде се нанесе фино – за тези дами не е препоръчително да използват черен молив, защото окото ще изглежда по-малко и затворено....
Ангелски очиАнгелски очи
С миксер разбиваме маслото, захарта, ванилията и един по един жълтъците. Прибавяме пресятото брашно до получаване на тесто. Разбиваме и белтъците. От тестото се оформят топчета, който се потапят първо в белтъка...
Яйца на очиЯйца на очи
8
Посолете, поръсете с малко черен пипер и похлупете за капак, за да се задушат. Щом жълтъците леко се втвърдят, са готови....
Яйца на очиЯйца на очи
8
Посолете, поръсете с малко черен пипер и похлупете за капак, за да се задушат. Щом жълтъците леко се втвърдят, са готови....
Картофи на очиКартофи на очи
Във всеки бланширан картоф сложете по лъжичка сирене, едно яйце и зърно черен пипер. Картофите подредете в подмазнена тава и пъхнете да се пекат в предварително загряна на 220 градуса фурна....
Коктейл Зелени очиКоктейл Зелени очи
Натрошете малко лед и го миксирайте заедно с всички съставки. Сипете сместа в коктейлна чаша и се украсява с резен лимон....
Маска за подпухнали очиМаска за подпухнали очи
Обелете, измийте и настържете картофа с ренде. Измийте магданоза и го нарежете на дребно. Смесете ги добре и разделете на две. Сложете всяка част в марля. Положете върху около очната зона и оставете така маската за...
Въздушни яйца на очиВъздушни яйца на очи
18
След като ги извадим от фурната ги поръсваме със ситно нарязан чесън, сол и черен пипер....
Живовляк за уморени очиЖивовляк за уморени очи
Откъснете от чисто място пресни листа от широколистен живовляк. Измийте ги добре с топла вода и изстискайте от тях сок, като ги накълцате и изстискате през марля. Използвайте чисти съдове и прибори. В сока намокрете малки...
Черен бобЧерен боб
Състав на черен боб Една купички сготвен черен боб съдържа 41 г въглехидрати, 15 г фибри, 15 г протеини и 1 г мазнини....
Черен СинапЧерен Синап
Употребата черен синап в кулинарията е многопосочна. Заради пикантната си същност синапът се използва като съставна част на маринатите, саламурите и всички течности за консервиране на храна....
Черен оризЧерен ориз
История на черен ориз Черният ориз има много древна история. Древните китайци го наричали императорски ориз....
Черен ОманЧерен Оман
1
Ползи от черен оман Корените на черен оман имат много добро противовъзпалително действие....
Черен ХайверЧерен Хайвер
Точно така трябва да изглежда висококачественият черен хайвер. Ползи от черен хайвер Черният хайвер е изискана и много полезна храна, която е пълна с подхранващи тялото вещества....
Черен КимионЧерен Кимион
2
Състав на черен кимион Маслото от черен кимион съдържа над 100 активни компонента....
Черен ПиперЧерен Пипер
3
Щипка черен пипер се прибавя на почти всяка една рецепта....
Черен ЧайЧерен Чай
9
Една чаша черен чай съдържа 45 мг кофеин. Приготвяне на черен чай Ако искате да си приготвите чаша хубав черен чай, използвайте около 2 г листа или 1 ч.л....
Черен кохошЧерен кохош
Растението черен кохош е познато на широк кръг хора повече като билка, използвана в народната медицина за лечение на различни здравословни оплаквания, но тази култура от семейство Лютикови има още много полезни приложения...
Черен кексЧерен кекс
1
Всички продукти се разбъркват с лъжица подред, като брашното и содата може да се пресеят. Сместа се сипва в намазнена форма за кекс и се пече на 200 градуса за около 20 минути или до готовност....
Черен пудингЧерен пудинг
Готовият черен пудинг се охлажда и може да съхранява до 1 седмица в хладилник, покрит с прозрачно фолио. Сместа може да се напълни и в черва....
Яйца на очи със саламЯйца на очи със салам
4
Белим хамбургския колбас и нарязваме на 4 кръгчета (избираме от този в естествена обвивка по-голям). Изпържваме в олио от двете страни. Изваждаме от мазнината и в същата изпържваме на очи 4 яйца. Сервираме, като върху...
Яйца на очи от кайсииЯйца на очи от кайсии
1
Желатинът се смесва с млякото и след като набъбне, се слага на среден огън. Като се разбърква, се нагрява до разтваряне, без да кипва. Сваля се от котлона, добавят се 2 супени лъжици захар и ванилията. Сместа се излива...
Яйца на очи по добруджанскиЯйца на очи по добруджански
Яйцата чукваме внимателно във вряща подсолена вода, в която сме добавили и оцета, за да се забулят. Изваждаме ги и ги поставяме в чиния. В тенджера кипваме вода и сваряваме царевичния грис според инструкциите. Около...
Детски бисквити Яйца на очиДетски бисквити Яйца на очи
Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се разбива със захарта до пяна. Добавя се яйцето и млякото при непрекъснато разбиване. Брашното се пресява и се добавя към яйчената смес. Замесва се меко тесто. Разточва...