Не пренебрегвайте травмите на коляното, а ги лекувайте

Не пренебрегвайте травмите на коляното, а ги лекувайте

0

Докато стигнете до лекаря си, ако имате някаква травма на коляното, можете да разчитате и на домашното лечение. Какво е добре да пробвате при травми на коляното, без да се налага да излизате от дома, ще научите тук

1
Колене - най-новите теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Колене от Ezine.bg. Обзор на статиите за Колене. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Колене.
Колене - Сбогувайте се с шипове в коляното с този лечебен домашен оцет

Сбогувайте се с шипове в коляното с този лечебен домашен оцет

02.06.201601290

Народната медицина е измислила един универсален лек при шипове в коляното, а именно домашно приготвен лечебен оцет. Ето как можете да си го приготвите и как да го прилагате, за да се отървете от досадните болежки

Колене - Масаж на точката Цзу-сан-ли

Масаж на точката Цзу-сан-ли

26.08.201501064

За онези, чиято главна задача е загубата на килограми, се препоръчва масажът на цзу-сан-ли да се прави вечер, а не сутрин. Все пак японците предупреждават, че цзу-сан-ли не трябва да бъде стимулирана непосредствено преди сън, защото тонизира тялото

Колене - Спорт при болки в коленете

Спорт при болки в коленете

16.05.20150586

Най-добрата физическа активност при болки в коленете е практикуването на упражнения, целящи укрепване на мускулатурата около колянната става. Така хем няма да изгубите форма, хем ще знаете, че наистина полагате грижи за здравето си

Колене - Причини за болки в коленете

Причини за болки в коленете

21.04.201502067

Болката в колената е често срещан проблем, особено при хората, които спортуват. Ревматоидният артрит е най-инвалидизиращата форма на артрит, която причинява болка и затруднение при движение.

Колене - Домашни лекове при вода в коляното

Домашни лекове при вода в коляното

21.03.201418318

Забележите ли неболезнен оток около колянната си става, то най-вероятно имате вода в коляното. От тази неприятна ситуация може да излезете, като използвате един от многото домашни лекове за справяне.

Колене - Нова мода: Лифтинг на колене

Нова мода: Лифтинг на колене

10.03.20140930

Лицата са без бръчки, устните са по-плътни, гърдите са по-големи, а вече и коленете изглеждат по-млади. Най-новата мода в естетичната хирургия е лифтингът на коленете.

Колене - Новата епидемия на 21 век - артритът

Новата епидемия на 21 век - артритът

04.02.201289742

Артритът е заболяване, водещо до възпаление на ставите. Наднорменото тегло води до износване на ставите. Колената носят цялата тежест на тялото.

Колене - Високите токчета скъсяват мускулите

Високите токчета скъсяват мускулите

21.08.20100741

Носенето на обувки с високи токчета скъсява мускулите на прасците с над 10 процента. Освен това оказва натоварване върху ставите на коляното и може да доведе до развитие на остеоартрит.

Колене - Джогингът предпазва коленете ни

Джогингът предпазва коленете ни

07.02.20100850

Много хора избягват тичането, страхувайки се от появата на болки в коленете и износване на ставите. Според най-новото изследване джогингът е най-добрия начин за предпазването на коленете.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани