Ezine.bg»Избрани Колекции»Агнешка Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сваряваме агнешката глава в тенджера под налягане за около 20-30 минути....

Правим си застройка от яйцето и киселото мляко и изсипваме във великденската чорба от агнешка глава....

Посипете магданоз и поднесете агнешката глава със зеленчуци в гювеч....

Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и брашното...

Почистете зелките от външните листа, поръсете ги със солта и ги залейте със студена вода, като саламурата трябва да облее навсякъде и да покрие зелето...

1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: