Стресът ми на работа е голям!

  • 16.04.18 04:58#1DistDistРегистрация: 16.04.18Град: -Отговори: -Стресът ми на работа е голям!Здравейте! Проблема ми е следния: от два месеца съм на нова работа проблемът е там, че ме наеха с помощта на мой роднина, истината, е че нищо не разбирам и не се справям, постоянно съм под стрес заради това, уредиха ме с убеждението, че ще се науча, уви не става за тази позиция се учи. По този начин излагам себе си и моята близка пред колегите и това допълнително ме на прага.

    Ходя със страх на работа, искам да напусна, но не знам как без да обидя моята позната не искам да съм там, а отгоре на всичко мъжът ми казва, че ако се махна от такава хубава работа, щял да се раздели с мен представяте ли си?

    Лъжа дори семейството си, че се справям на работа. Дори не харесвам това, което правя и това още повече ме мъчи. Майка ми е в болница в момента и не мога дори да се съсредоточа в нещата, които ме учат и мисля, че и не искам. От притеснение и стрес станах 42 кг, мисля че и депресия ме хваща вече. Моля посъветвайте ме как да постъпя и как да се махна оттам за да ми олекне.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.04.18 03:16#2plami_amplami_amРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 196от: Стресът ми на работа е голям!Ами нищо в този живот не си заслужава да жертваш здравето си. Напусни и ако общуваш с нормални хора, ще ти простят. Не е толкова сложно.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.05.18 03:04#3optimeonoptimeonРегистрация: 15.12.17Град: -Отговори: 50от: Стресът ми на работа е голям!Какво реши да правиш? Според мен трябва да събереш сили и да преминеш през пречките. Съсредоточи се и ще успееш да постигнеш всичкоОтговорОтговор с цитат