Анонимен
Анонимен
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Пазарувате ли онлайн?преди 1 годинаПочти всичко поръчвам онлайн.
  Първо защото нямам времето да обикалям магазини, за да намеря нещо конкретно и второ защото има по-голямо разнообразие на стока и цени.
  Сблъскване с проблеми... ами май нямам. Един единствен път поръчвах от чужд сайт и стоката не пристигна, но ми върнаха парите.
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Стресът ми на работа е голям!преди 1 годинаВсичко може да се постигне с желание. Ако при теб това желание да научиш нещо ново го няма изобщо няма смисъл да се стресираш и да се разболяваш бавно... Вярвам, че ако обясниш на всички точно как стоят нещата ще те разберат и няма да те притискат.
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Фотограф и ДиДжей - Софияпреди 1 годинаМного добър DJ - http://dj-ivo.com/
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Въпрос за кучето мипреди 1 годинаИ на 10 години да стане пак трябва годишна ваксина и вътрешно и външно обезпаразитяване. Това е не само за него, а и за вашето здраве!
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Искам да бъда по-високапреди 1 годинаПреди доста години (не споменавам сега на колко съм ) в пубертета, 13-14 годишна се записах по собствено желание на баскетбол. Хресвах самата игра. Висока бях 157 см, но ми се отдаваше да вкарвам кош ... Е.... резултата от 1 лято 3 пъти в седмицата минимум тренировка и 20 см височина. Сега съм 177 и даже малко съжалявам, защото обичам високите токчета

  Записвай се и извън тренировката заставай в средата на игрището и се цели в коша! Точно от това разтягане се дърпа на височина.
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Момчетата ми сринаха самочувствиетопреди 1 годинаСкъпа, не трябва изобщо да се засягаш от подобни идиоти! Факт е, че сме жени и трябва да се поддържаме като такива, но не го прави заради МЪЖЕТЕ, а заради себе си. Постигни своето вътрешно спокойствие и хармония. Красотата при всички ни е преходна, но можем да я поддържаме.
  Имаше момент, в който и аз се чувствах кофти от приятеля ми (не ми е говорил така, но и не ми обръщаше особено внимание). Взех се в ръце, купих си няколко нови парцалки, отидох и си сложих мигли (не си представяй да пърхам с очи) - в салона казах, че искам да изглежда максимално естествено, дори хей така за мое си удоволствие отидох и си поставих хиалурон в устните (отново в малко количество). Наблягам на двете неща, които съм си променила защото не съм се направила изкуствена кукла, устните ми не са като човки, а малко по-плътни (сложила съм 0,5мл), а миглите са така сякаш съм със спирала. Общо за двете неща не съм дала повече от 250 лв., но това ме накара да си повдигна малко самочувствието.
  И тогава забелязах...когато аз самата си вдигнах самочувствието, почувствах се красива и желана, тогава и приятеля ми отново взе да ми обръща внимание.
  Затова пак казвам-себеусещането е важна част от нашата красота!
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Избелване на зъбите - съвети?преди 1 годинаЗдравейте,
  някой дали е ползвал системата за избелване на зъби на IWHITE? Доволни ли сте?
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Проблем с разширени порипреди 1 годинаЩе ти препоръчам да отидеш на компютърна диагностика на кожата, за да разберат какъв е точно проблема. Аз съм го правила и съм адски доволна. Процедурата е безплатна и много приятна https://deep-cosmetics.net/5923-2/
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Избелване на зъбите - съвети?преди 1 годинаПолзвам Pearl Drops Professional Whitening Treatment. Поставя се като лак за нокти и цялата процедура е около 1 минути. Слага се стъпка 1 чака се 30 секунди, после 2 за още 30 секунди. Изчакват се 20 минути преди да пушиш, ядеш, пиеш кафе. Изплакваш и правиш каквото искаш. Има ефект още след първото слагане. Кофти е че трудно се намира в България.
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: История за едно грозно патенцепреди 1 годинаНаскоро прочетох статия за "красотата" едно нещо остана запаметено в главата ми - Бъди позитивна и ще изглеждаш прекрасно!