Кратка биография на Хелена Кристенсен

Кратка биография на Хелена Кристенсен

Хубавата Хелена започва своята моделска кариера на крехката възраст от 9г. През 1986 г. Хелена печели конкурсът Мис Дания и това поставя началото не една бляскава кариера. След това отива да представи страната си на конкурса Мис Вселена.

1

Известни манекенки

Известни манекенки - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация за Известни манекенки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Известни манекенки. Онлайн портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Известни манекенки.
Известни манекенки - Кратка биография на Хайди Клуум

Кратка биография на Хайди Клуум

11.04.201311102

Най-голямото предизвикателство за Хайди е риалити форматът Project Runaway - това е предаване, в което участват млади дизайнери. В началото ослепителната Хайди е била само продуцент на продукцията, но в един по-късен етап застава и на мястото на водеща.

Известни манекенки - Кратка биография на Клаудия Шифър

Кратка биография на Клаудия Шифър

02.04.201317170

Клаудия има своя козметична линия, бижута на свое име. Освен това е издала 4 диска с упражнения. Участвала е в ревютата на едни от най-големите имена в модния бизнес - Dolce Gabbana, Versace, Valentino и др.

Известни манекенки - Най-високоплатените манекенки

Най-високоплатените манекенки

23.03.201302997

Жизел Бюндхен е най-високоплатения модел в света, внасяща до 25 милиона долара в семейния бюджет годишно. Жизел обаче също е станала жертва на световната икономическа криза, като доходите и намаляват с няколко милиона през последните години.

Известни манекенки - Как поддържа формата си Синди Крауфорд

Как поддържа формата си Синди Крауфорд

21.03.201303540

Сега Синди твърди, че се поддържа най-вече с лицеви опори. Прави най-много тях, защото те достатъчно добре успяват да укрепят мускулите на горната част на тялото, на ръцете и на гръдния кош.

Известни манекенки - Кратка биография на Синди Крауфорд

Кратка биография на Синди Крауфорд

16.03.201304222

Снимала се е в изключително много модни списания, реклами, календари, билбордове, всъщност тя е емблема на моделството за 20 век. Тя е истинска знаменитост в историята на модата. Снимала се е два пъти за Плейбой – през 1988 г и 1998 г.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни