Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Благодаря ви за отговорите, мили дами! Детето ме крепи и няма да се откажа от него, а ще се боря за двама ни. С бащата имаме да извървим дълъг път, заедно или не надявам се да направим най-доброто от ситуацията. Надявам се нещата да се наредят и след време като погледна назад, да оценя какво имам. Отново благодаря!
Анонимен коментира:
Чувал ли си за "мързеливи" в любовта хора, които не си правят труда да си намерят половинка, ами "крадат" тази, на близките хора около тях? Драги, повярвай има достатъчно потенциални партньори и любови на този свят, недей да създваш драма в живота на близките си хора. Не бъди егоист, а прояви характер и си потърси свястно момиче, има ги, отвори си очите. А, ако ти е писано с това момиче прояви търпение. Търпението е най-верния съюзник и най-добрия приятел. Успех.
Анонимен коментира:
Защо, просто не му го кажеш, ако сте толкова близки и се обичате, не би трябвало да имате тайни и проблеми със споделянето. Въпрос на гордост ли е "да не се отметнеш от думите си"? Това не е слабост или потъпкване на ценности, напротив, това би трябвало да го поласкае изключително много, че е успял да те промени. Това ни е проблемът, не сме искрени и открити с хората, с който трябва да сме, най-близките ни и любими и осъкатяваме животите си, живеейки в лъжи и илюзии... Успех и дано мечтата ти се сбъдне!