Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Абе хора как може да сте толкова ЗЛИ и ЗАвистлиВИ? тука е за споделяне и за съвети,аз казах едно ,а вие ми украсихте живота как ли не...Потресена съм.НА тези прости хорица които ме съветват да си намеря любовник,ще има кажа следното-ако исках нямаше да споделям тука с вас,а щях да си хванала ве4е! На тези които ме упрекват какво искам от мъжа ми- искам внимание и него,а не само пари и лукс!!! искам Семейство!1Не знам вие какво разбирате под това ,а не всяка ве4ер да е изморен и да няма време за мен ,какво? вси4ко за вас е пари ли,а вниманието и 4овека до мен? какво хора сте вие жалки 4е само за пари говорите и за лук,за това съм написала " имам вс,а съм нещастна" .Колко от вас живеят такав живот ? колко от вас знаят какво е да си с някои,а всъщност да си сам? А да не затварям устите на тези които само ме упрекват за щяло и нещяло,ми управете си живота кат много знаете и дет само упреквате!!!Благодаря на тези искаренно които поне малко ми влязоха в положение !!!!
Анонимен коментира:
Първо искам да уто4ня 4е не съм се омъжила по принуда,даже ми става и смешно,Омъжих се и забременях след 9 месеца.Второ:не искам други мъже бе хора,искам с моя съпруг да си имаме ден,в които да се отпускаме заедно,Толкова ли искам? защо пове4ето сте толкова злобни? защото не можете да задържите един мъж ли или не можете да грабнете не4ие внимание,просто от коментарите усе6там 4е все о6те има ДАМи които имат опит в живота,и дават добри съвети,а на останалите мога само да кажа,вместо да ме обиждате,погледнете себе си за6то сте сами,Благодаря на тези които наистина ми помагат с съветите,много сте и не мога да изброя за6тото 6те изпусна някой и не искам да има обидени,Страхотни сте,Ако някои има желание нека ми пише на ли4ни,Целувам ви !
Анонимен коментира:
Хора,страхотни сте,благодаря ви за съветите който ми давате,всеки казва по нещо което и аз мисля....НО ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ,ПОВЕ4ЕТО КАЗВАТ "" КАТО НАМЕРИШ ДРУГ" аз не съм тръгнала да търся друг,аз не искам друг,ако имах намерение или ако бях изневерила,ве4е 6тях да споделя и да искам друг съвет,но не съм стигнала до тази стъпка.И другото което е ,,,писала съм и е така,аз искам да излизам с него,да изживея вси4ко с него,а не сама с моито прителки,не искам с други хора.искам вси4ко с него и да е до мен.Да,оценявм какво имам,имам страхотен мъж,страхотно дете..и не съжалявам за това ...но не зна4и 4е тряба да водим такав слу4ен живот...
Анонимен коментира:
Така е Лулу,права си,Аз не искам да излизам сама,да прекаравам хубаво време сама,искам той да е до мен,но както ти каза имаме разлика в годините и в акалъ.Не съжалявам 4е се омъжих на 21 г.Изобщо даже,Но това не озна4ава 4е след като сме женени и трябва да забравяме за нас двамата.Та ние сме млади още.Защо от сега да се затваряме в вкъщи.....Защо не си поживеем заедно...Ина4е се 4увствам добре с него..спокоина съм..Като гледам пове4ето ми приятелки които са омъжени...на едната мъжа е наркоман..на другата не се прибира...абе ужас....а аз за какво съм се захванала...
Анонимен коментира:
MK ,първо не съм от Варна,второ можеш да си запасиш грозните коментари за себе си.Нито съм ку***ляк,нито ще стана.Майка съм и съпруга.Второ ,такива като теб по добре да не пишат коментари без да са про4ели изоб6то историята ми.Дано да съм ти била ясна.А на Мим Дим и Пролет,просто им благодаря от сърце,това са жени с опит,от който мога само да нау4а,отново към теб се обръща МК,нито търся богаташи,нито някои да ме гледа,достатъно си имам 4е някой др да ме издържа,Явно тез 4ерти са твои щтом изобщо ги споменаваш.Такива жалки отрепки като теб ги знам и са много ,понеже се лепят на мъжа ми :) Така 4е не си губи времето да си оставя6 коментарите !