Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
всичко казано е вярно, всеки ще намери своя начин да внесе уют в дома си по свой начин. това което не разбирам е коентара на дамата която не би сложила снимки на любимите си хора за да не им гледа физиономиите? случва се да живея в чужди домове когато работя в чужбина и там не мога да пипам много, но снимките на близките ми, иконата на Богородица и българския трибагреник внасят уют и в най-скромния и в най-луксозния дом в който съм живяла
Анонимен коментира:
ти си почтена жена и няма да можеш да живееш като отмъщение с него. тръгвайки си ще му направиш услуга и ще се отърве и от заема и от ангажимента. тази жена... която е намерила сила да ти се обади? помисли защо и е да го прави. той унижава и нея и тя се опитва да му го върне като наранява тебе. за него тя е една от многото, поредната, ще има следваща след нея. той е с теб 27 години и не му стиска да си тръгне при приятелката, любовницата а се връща при теб, значи му е удобно така. мъжете така казват на "приятелките си" колко са нещастни, как не правят секс с жените си защото... и накрая тези приятелки се сменят. и по-слабите, и по-младите и по-красивите и по-умните.. ти оставаш. Той унижава не само теб, унижава и тях. а тази последнната му е бясна и затова ти се обажда. една щастлива жена не прави така. ако и е толкова важен, отстъпи и го, нека види що за стока е. нека си го носи на рамо. ако ти е важен и ти трябва си живей както досега. Ако го питаш направо ще ти каже за нея, че тя е само за секс, или кой знае какво и ще разбереш, че той не държи на нея. ако държеше и му е важна вече щеше да е с нея, и тя нямаше да и ти се обажда. Тези 27 години ти си знаеш какво, как и защо. И още нещо, може да по-добре да си сама и без него но не знаеш какво и как ще се случи. Трябва ли да се тормозиш за още толкова много неща освен за това с кой си ляга, кога и защо? ... живота ще ти покаже кое как ще се случи. Но знай, че твоята цена не се определя от него или нея. ти си страхотна закръглена или не, и теглото и формата нямат значение. Най-хубавото предстои, вярвай в това. Останалото е в ръцете на БОГ!
Анонимен коментира:
не очаквайте свекърва ви или който и да е друг да проявява какъв то и да е интерес към това което правите. Тя може да иска да знае и да види, но да не иска да си вре носа във вашите работи. Сина ми живее при снахата. Това е нейния дом, аз ходя там само когато ме поканят, а това се случва рядко. Понякога разбирам за новите неща в дома им, ремонт, или вещи, не бързам да ида да ги видя, за да не изглеждам любопитна и натрапница, " тази пък всичко иска да знае" имаме сърца и ни е важно какво се случва в дома на децата ни, но лично аз имам уважение към личното им пространство. Снаха ми знае, че ако има нужда от помощ ще я получи, но трябва да ми каже, да се обади , аз ще подам ръка когато ми я поиска. Останалото приемам като намеса в нейните работи, и причина за конфликт. Тя може и иска самз да се справи, или предпочита помощ от приятел или майка си, не бих и се сърдила. Отношенията са деликатни. Вие мислите, че вашата свекърва не се интересува от вас. Едва ли е вярно. Но дори да е така, ако имате нужда от нейното мнение, одобрение или помощ, просто и го кажете, поканете я на кафе и и кажете, че иската да чуете мнението и по този въпрос и то е важно за вас. Ако тя ви откаже, се оправяйте сами и уважете решението и.Вероятно има своя причина основателна или не. всеки решава сам и неговото решение трябва да се уважава независимо дали ни харесва или не. Вие също сте взели решение и сте го изпълнили, независимо от нейно одобрение или неодобрение вие бихте го отстоявали като правилно.