Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
крисит01, аз имам същия характер. На моя също съм му забранявала да говори с колежка. Ами да ти кажа, след 1-2 скандала...наистина спря да говори с нея освен наистина когато бе наложително и при мое знание. И ние сме си нямали доверие (нашето беше взаимно), просто с времето нещата се оправиха при нас.
Анонимен коментира:
"инката", не съм съгласна с теб. По-добре ли е да имаш мъж който изобщо не изпитва ревност, имаш пълна свобода и не го интересува с кой и какво си говориш. Това е до характера на човека попринцип и лични предпочитания все пак. А точно такъв проблем какъвто описваш...ами разбирам го момчето/мъжа защо е реагирал така и й забранява да говори с колегата. Допуснала си грешка и най-важното е,че си я осъзнала. Това което може да направиш е да не допускаш подобни грешки повече и му показваш на твоя, че си му вярна. Просто с времето ще го приеме и ще ти се довери отново. Успех.
Анонимен коментира:
Наивната, права си...знаеш си как седят реално нещата, но така ти е приятно както с него(най-вероятно ще го оспорят някои), но нищо не пречи да продължиш. Да,може след време,ако нещата не се развият добре да съжалиш за времето, но нали сега се чувстваш щастлива и това е важното.
Анонимен коментира:
към 665675 ами все пак живеем във века на технологиите, така че е очевидно младите и следващите поколения да се задържат повече време в нета и да търсят там контактите и отношенията си.
Анонимен коментира:
:) аз съм в същото положение, но на по-долен етап от твоя. Все още не сме се виждали. От 3год. комуникираме и нещата не винаги вървят гладко, но все пак се разбираме и търсим. Никой от нас не иска да се разделя с другия... не знам какво ще се случи с времето, но се надявам да има хубав край. Колкото и странно да е явно може човек да се влюби и обича някой, с който се е запознал в нета.
Анонимен коментира:
Е не го укорявайте момчето. Повечето от вас също са били млади и са ги правили тези номера. Лично аз като жена на 21г. го виждам това за напълно нормално нещо за 21век. и младите хора. А и щом си споделил с хората и си се замислил за това, което правиш - означава,че имаш съвест. Според мен признай й, че не я харесваш. Ако се интересува защо, й обясни, но не и казввай, че вече си се пробвал с приятлката й. След седмица да кажем като скъсате се хвани официално с Моника.