Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Виж сега, личи си, че си малка надолу в коментарите го споменаха, а и не е трудно човек да си направи сам извода, но няма да се отклонявам от темата. Пробвай да поговориш с този твой приятел, който явно го тресе хормона и му обясни, че още не си готова да го направиш, защото както много хора ще ти кажат за да го направиш за първи път трябва да го искате и двамата, ако той държи на теб ще те разбере и ще ти даде колкото време е нужно все пак една връзка не е само секс, а ако каже, че те разбира и въпреки всичко те е страх да не го загубиш просто почети тук там из интернет как може да задоволиш детинските хормони на пуберчето ти, и ще видиш, че ще му отмине сексуалната треска бързо бързо.Не е нужно да му даваш веднага секс, като той още не знае от къде му идва с*ермата. ПП: Извинявай, че толкова грубо се изказвам на края, но просто се дразня на индивиди, които не знаят колко е важен първият път за едно момиче. Бих те посъветвала да направиш поне 16-17 години и тогава да си хванеш някое свястно момче на твоята или малко по голяма от твоята възраст, защото ще знае как да го направи така, че да те заболи по малко, а един такъв невзрачен пубер, който иска да си напъха п*тката без време според мен не е нищо по различно от останалите лекенца, та на тея години вместо да си играете на криеница вие сте седнали да мислите как се прави секс. Айде със здраве.
Анонимен коментира:
Ако сестра ти има някоя близка приятелка, най-добре опитай да поговориш с нея и двете заедно да я убедите, в противен случай ако ти живееш отделно от вашите я отдръпни от средата в която се намира в момента, просто я вземи за известно време да живее при теб. Крайна мярка, която бих ти предложила е ако имате роднини някъде в някой друг град да отидете двете заедно там за известно време докато видиш, че нещата отиват на добре. Успех :)
Анонимен коментира:
Не съм много запозната, но съм чувала за цветна бременност, която доколкото знам аз е да си бременна и да имаш цикъл, така че най-добре си вземи един тест за бременност и виж резултата, а след това си направи и един профилактичен преглед. Успех :)
Анонимен коментира:
Това не е нещо фрапиращо с което да не можеш да се справиш, временно докато личният ти лекар те пренасочи към специалист в областта, можеш да ползваш едни специални лентички за обезкосмяване, действат на принципа на кола маска. Също така има и най-различни кремове отностно космите в тази област, поразрови се малко в интернет и ще намериш, но недей да правиш въпросното нещо повече от 2-3 пъти, защото след това ще ти е много по трудно да ги махнеш, направи го само ако времето те притиска в противен случай направо при козметик. Отностно момичетата, които те подиграват недей да си ги слагаш на сърцето, нормално е това нещо да те притеснява и да ти става обидно от коментарите им, но не се знае тях какво ще ги застигне. Моята сестра беше пак на този принцип само, че положението при нея беше по лошо и то не само в зоната, в която ти описа в рамките на 1 година с редовно посещаване на лазерна епилация значително се подобри и следата от тези косми е почти минимална. При теб може би ще стане за по малко от година, но е хубаво преди всичко да си направиш изследвания, защо имаш косми в тази област, както казаха по надолу и аз предполагам, че се дължи на хормонален проблем.Успех!