Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Скачай и не му мисли, щом ти харесва животът с този човек. На 19 години не си малка за семейство. Жена ми беше на 17 години, когато се взехме и вече над 30 години сме заедно. Взехме се, после учихме, деца гледахме, а сега сме вече баба и дядо. Не му мисли, време ти е за семейство.
Анонимен коментира:
" Той имаше свой бизнес, пари и всичко беше идеално!! Всяка вечер ресторанти, маркови дрехи, парфюми, глезеше ме като принцеса!" - а после фалира и ти си би шута! "тя пък непрекъснато ми говори че стаята ми била разхвърляна, че вместо да давам пари за цигари да съм купела нещо на детето, все едно не купувам)" - майка за пример и подражание, нямам думи, звучиш ми като тийнейджърка. И все някой друг е крив, някой друг е виновен. Вие все сте най - хубави и праведни. Иведнага заваляха коментари от типа "мила, това-онова".. Да живее женската солидарност! :/
Анонимен коментира:
Няма нищо, което може да оправде държанието им. Правели са това, защото те самите са били нещастни. Това е обяснение, но не и извинение. За съжаление повече от половината родители не са готови да бъдат родители, не знаят какво значи това и ако знаеха, нямаше да го искат. Те си представят малки сладки дечица, но когато се родят и осъзнаят, че това дете иска от техните време, внимание и пари, изведнъж настъпват шокът и ядът и те започват да си отмъщават на децата. Дори и несъзнателно, дори и не толкова грубо като твоите. Или пък са решили да имат деца, защото "така трябва" и да се утвърдят в обществото - особено жените. Е няма как един нещастен човек без самочувствие да възпита един щастлив и самоуверен. Просто забрави за тях. Не позволявай да тровят живота ти и занапред.