Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Нямам опит от подобна ситуация, но искам да кажа че ако наистина и той чувства връзката Ви толкова важна и държи на теб би трябвало да е съгласен на всичко само за да е с теб. Дори и да Ви е трудно и т.н да иска това, което и тебе ще те прави щастлива. Иначе и аз мисля, че самостоятелно е най-добре, назависимо че се разбирате, и при мен е така но не искам да сме с тях. А ако много се дърпа, според мен нещо е несигурен или не иска сериозни крачки още в живота си и прекалено много отговорности, защото каквото и да си говорим едно е гаджето, които излизат на срещи и по гости, а друго е да живеете сами някъде.
Анонимен коментира:
Ами, то ако не беше това, че сте от различен произход щеше сигурно да има друг кусур. Все има нещо дето на родителите не им се харесва, ако намериш момче от твоя произход тогава може пък друго да не му харесат... Според мен сте много млади, така че бъдете заедно, но не бързайте да предприемате много сериозни крачки ... до някоя друга година може и на двамата да Ви дойде друг акъл, а ако сте още заедно ще си продължите и ще сте готови вече да вземете правилното решение.
Анонимен коментира:
Колаж от Ваши снимки, от хубави моменти. Любовно писмо в бутилка - избери интересна прозрачна стъклена бутилка, напълни я с кръгчета хартия /нарязани с перфоратора или по-точно отпадъка от него/ и напиши послание, което сгъни като папирусче с панделка и го сложи вътре измежду хартийките :)
Анонимен коментира:
За съжаление никой не може да избира родителите си. Живота те е поставил пред много изпитания, трудности и си успяла да ги преминеш. Хубавото е, че по този труден начин си се превърнала в прекрасен и стойностен човек, който оценява много правилно хората около себе си, подкрепата и може да разчита на себе си. Ти можеш да вземаш решения, да си проправяш път, да разсъждаваш, да преценяваш нещата много по-трезво от повечето си връстници. Това ще ти помогне да се бориш и занапред, понеже си изграден възрастен човек, рано си порастнала. Мисля че ще успееш да се оттърсиш, предстои ти да завършиш, а и правилно е казано в другия коментар, че ще намериш и половинка, която ще ти даде сила и сигурност. Дано всичко се нареди, вярвай в себе си и успех!
Анонимен коментира:
И аз съм съгласна. Интересното е по-скоро,че нормалните/които разсъждаваме така/сме твърде малко, смята се, че сме различни и масата така ни поглъща и отхвърля, че не можем да променим нищо, понеже останалите 80% имат криворазбрани норми на поведение или изобщо нямат такива...
Анонимен коментира:
Много ми е чудно как може човек да не се почувства обиден, отхвърлен, нежелан от проявата на подобни ситуации, а все още да мисли и да обича другия. Все пак точно този човек те е наранил толкова, разигравал те е, просто я остави да си върви по пътя и ти по твоя. Трудно е, но се получава, а и ти си толкова далече и имаш друга среда, повярвай, че когато се появи някое друго момиче, което да привлече вниманието ти и да иска да е с теб ще бъдеш завладян от нови чувства и емоции и няма да ти идва на ум за нея изобщо. Успех!
Анонимен коментира:
Успокой се, мила! Наистина чувството на обида ти тежи явно, то е много неприятно. Остави нещата да отминат, намери нови познанства и ще се увериш в последствие, че той не е бил явно човек, който трябва да бъде до теб, но хубавото е, че не те е наранил нещо повече, така че смело напред вече!
Анонимен коментира:
Ако Вашата връзка е била истинска и нещата, които си чувствала са били взаимни тя щеше да се развие по друг начин досега. На твое място за мен би било безкрайно обидно и разочароващо да си намери приятелка без да каже нищо и да сте се разделили някак. Това е абсолютно ситуация, която би ме накарала да прекратя отношенията с този човек. Говорете открито за отношенията си, чувствата и ситуациите, в които сте били поставени - ако няма конкретно обяснение и няма желание за сериозна връзка оттук нататък изобщо не се занимавай вече с това.
Анонимен коментира:
Разбира се, че няма да се целуваш с всеки, абсолютно съм на твоето мнение и това е значело нещо щом си го направила, но искам да кажа, че случилото се няма да ти повлияе толкова сериозно занапред, няма по какво толкова да страдаш, защото нямаш спомени с този човек и преживявания освен тази целувка... Та бързо ще ти мине, мисля аа, не се терзай за нищо, нямам какво да стане толкова лошо и унизително, спокойно...
Анонимен коментира:
Според мен това състояние ще отмине, може би твоите действия ще го накарат да изтрезнее. Трябва манията му да премине в нормално поддържане на формата във фитнеса без всички тези допълнителни екстри, с които освен изваяното тяло на"откровен простак" :) ще постигне и други нежелани резултати.
Анонимен коментира:
Между другото, случвало ми се е подобно изказване да получа - след няколко месеца кореспонденция с момче, което беше извън страната и изненада от негова страна, когато се върна и ми се обади, видяхме се и след 2 дни ми каза - Ние сме от различни светове, няма какво да се виждаме вече ... ?????? изведнъж интереса му се изгуби, странно беше, но факт
Анонимен коментира:
Ккво може да направиш, според мен точно това, което и сега си предприела. Няма какво да се бориш за някой, които не те иска един вид, който си гледа живота, а ти да го мислиш и да се терзаеш. Разбирам те, че си се поувлякла, но не си струва, още повече че между Вас така и не е имало почти нищо, нали? Успокой се и си гледай напред, опитай да не се сещаш много за случката, излизай си с приятели, разнообразявай се и намери нова емоция скоро..успех!
Анонимен коментира:
Аз не разбирам каква изобщо ценностна система имат повечето хора, как е възможно да дават такива съвети и най-вече да подстрекават и одобряват такива постъпки, които потъпкват всички други нормални емоции, любов, доверие, семейни взаимоотношения и т.н. Едва ли не и съпругът Ви вкараха в някакви филми - че и той го е правил или пък че ще реагира като дивак. Вие се притеснявате от случилото се, значи имате някакъв морал и ценности и усещате,че сте действали срещу тях. Ами съвета ми е - Не се променяйте понеже сте стойностен човек! Не мислете егоистично, както ви съветват и не ставайте поредната безчувствена отрепка, която нищо не я притеснява и действа през просото, но може би след като сте осъзнали грешката наистина не я повтаряйте!И .. ДА, много ще го нараните ако му кажете, но Вие познавате най-добре реакциите му, така че преценете дали ще се откриете или ще премълчите, макар че в никакъв случай не ви оневинявам за постъпката...
Анонимен коментира:
Според мен това си е изневяра, не приемай за нормални тези неща, не смятай за редно да се случват, както някои други са комнтирали по-долу. Не считам, че трябва да се търсят странични забавления от такова естество. Сексуалните намерения и мераци щом има такива от мъжа на живота ти би следвало да са насочени към теб, а те дори са намалели, но пък ги има към непознати кучки по сайтовете. Няма оправдание, което да направи тези действия да изглеждат нормални и редни. Прецени си и претегли плюсовете и минусите от това и във връзката изобщо и действай, както сметнеш за добре възможно най-скоро.
Анонимен коментира:
Според мен редица от действия са необходими, за да постигнеш спокойствието за което мечтаеш. Това трябва да е основната ти мисъл - че има защо да се бориш и щом си част от този свят има защо да преодолееш всичко и да стигнеш до някакво развитие. Упоритостта ти ще ти донесе успех, щом се опитваш ще имаш резултати, вижда се че търсиш начини, не спирай да го правиш. Всеки от нас би бил изгубен, ако не предприема различни крачки, за да постигне нещо и да е спокоен.Успех!