Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
боже, до къде стигнаха децата... на 13 се целуват, и се предизвикват, и после на 20 имат повече опит от жени на по 30 години...
Анонимен коментира:
Съветвам те, да не допускаш това! Мисли , че ако после излезете и сте гаджета, той ще може да говори и с други, а и дори да не говори, ти ще имаш съмнения защото го е направил с теб. Бях в същата ситуация, сваляше ме, говореше ми страхотни неща, а е семеен. Не е нормално когато обичаш даден човек, да говориш и да се сваляш с други. Ти не си виновна, той е виновен и трябва да спира закачките. Опитай се да обръщаш внимание на някой друг и ще ти мине
Анонимен коментира:
Живея в чужбина от 12 години, и съм на 23. Съветвам те да не напускаш родината. Аз в последно време искам да си отида на България,но е много трудно да се откъснеш и да си добре на едно място, след като 10 години си бил разделен на две. Много ми е мъчно , че заминах, и ако имах възможност да върна времето назад, не бих заминала. Трудно е да приемеш друга страна за своя, и накрая свикваш да си на едно място,и ще е трудно след време да избираш. :))
Анонимен коментира:
Боже мой...и закакво ти е секс от 2 жени???Накрая ще изгубиш и двете,и ще им плащаш издръжки и на двете, и за приятелка или гадже няма и да мислиш от работа, и пари няма да имаш за себе си...Но всеки си има глава на раменете, да си мисли преди да се правиш на тарикат
Анонимен коментира:
Мисля , че да се влюбиш за 3 месеца е невъзможно... Всеки човек е един свят, ако един те е накрал да хлътнеш за месец,друг може да го направи за 3 месеца...Не искай да си лудо влюбена за половин година... Просто си била влюбчива преди,и сега може би имаш нужда от време за да почувстваш нещо.. Не мисли за бившите, а гледай ти да си добре сега, с сегашния ти партниор , и всичко с времето ще дойде
Анонимен коментира:
Мисля , че не си..но нали знаеш, за всеки случай винаги с презерватив и никакви прониквания без :)
Анонимен коментира:
И аз съм ревнива,и бих реагирала като теб :Д Но щом мисли , че е нормално,намери и ти някоя приятелка с която да си говориш,за да разбере какво се чувства...ако пък не и пречи,просто проумей , че тя има нужда от нови запознанства,но е с теб защото те обича. Вярвай и :))
Анонимен коментира:
Бих ти казала да го зарежеш,и да търсиш мъж който ти предлага нещо сериозно,..но нали знаеме колко е трудно да контролираш чувствата си, на твое място бих се радвала , че съм с него ...лошото в случая е , че ти имаш чувства ,а той не..... Помисли колко време би търпяла това,и помни , че хората не се променят... Би ли го търпяла 5 години, в които пропускаш реални връзки и истински мъже, само и само за да правиш секс с човек който не иска нищо сериозно сега и може би за в бъдеще???
Анонимен коментира:
Може да е от антибиотика,може и възпаление да си получила , отиди на лекар най добре, и му разкажи...ако сметне за добре да те прати на гинеколог отиди, но може би той ще ти потвърди дали е от антибиотика или не :)
Анонимен коментира:
Щом не те навива, защо искаш да спиш с него? Ти искаш нещо повече, а той няма да ти го даде...Би ли му дала най-важното и после да те захвърли?? Щом сега не му пука, представи си колко ще му пука като те получи...Бих казала , че този който ще заслужи тази чест един вид, поне би се потрудил,би те изчакал, и би била сигурна,...щом питаш нас,значи не си много сигурна :)
Анонимен коментира:
И аз имах,сега съм на 23,и имам по малко, почти нямам. Недей да ги чоплиш и да стават на рани и корички, вземи си някой хубав крем, не трябва да е много скъп, просто да оцелиш този който ти върши ефект. Аз използвам доста от продуктите на ЕЙВЪН за акне, и ми помагат, живея в чужбина,и не знам как точно се казват продуктите в Бг,но все пак ги погледни.Също използвам Ессенсе която е по евтина,и тази съм си я купувала и в Бг и съм доволна :) Погледни продукт на марката против акне, почистващ гел сутрин и вечер, тоник за стягане на порите, който слагаш след гела и не го отмиваш,и накрая виж някой молив или крем който е специално за пъпките,и се нанася само върху нея с цел да я премахне по бързо :)
Анонимен коментира:
Той спи с нея, а си пише с друга...сигурна ли си че си пишеш с него“
Анонимен коментира:
На 22 год съм, нямам опит , че да говоря от опита си,,,но бих ти казала, че тръпката с времето изстива, в момента е новост и затова ти допада...но не захвъряй 30 год брак, заради един мъж,който може да не иска нещо сериозно... :)
Анонимен коментира:
Направо ми се плаче, докъде стигнахме, да сме лоши с хора които не са направили нищо...Жал ми е за тези деца, утре ще са под моста,и ще очакват помощ от някой...Но Бог всичко вижда. Синът ти няма от какво да го е срам, срамно ще е да убиеш, да откраднеш...ти работиш като чистачка, и какво? Това срамно ли е? В чужбина предимно се работи като чистачка, и от това се печелят пари,и много хора лъжат за това какво работят...Ти няма от какво да се срамуваш,говори със сина ти, и му обясни. Поне да си спокойна вкъщи,,,
Анонимен коментира:
Не си виновен ти, дори да беше с нея, щеше да се притесняваш , че не си я защитил! Бог си взима ангелите много рано, и всеки си има съдба. Твоята е да изживееш тази драма, и да продължиш :) Заслужаваш да си щастлив, добро момче си:)))
Анонимен коментира:
Този който те кара да се извиниш, за да правиш секс с него отново, да ходи да плаща по магистралите. Като жена ти казвам, да се държиш на ниво,и след като те е използвал за секса, не му обръщай никакво внимание! Мъжете за да те харесват , трябва да си им недостъпна!!! Като получат каквото искат без да са хлътнали, спират да те търсят :)
Анонимен коментира:
Това с къпането заедно ще е супер глупаво..да влязат в банята заедно и да почне да го търка под мишниците хаха това беше забавно :) Ами кажи му както ти прецениш, но колкото и да се разсърди , ще му мине.. не си му изневерила или нещо много важно :)
Анонимен коментира:
Не 7 години разлика, тя е на 18, а той е с 25 год по възрастен...тоест той е на 43 :) с 25 ГОДИНИ разлика! Но за любовта разлика няма, предпочитам мъж на 40 да ме цени и обича, отколкото мъж на 20 който ще се отнася с мен както си реши.