Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Кажи на приятеля си, нали все пак си споделяте. А на другото момче просто обясни, че обичаш приятеля си :)
Анонимен коментира:
Мисля,че никога няма да си способна да забравиш изневярата-та ти го обичаш, а той те е предал. Зарежи го, винаги ще се съмняваш в него, а и се съмнявам да те обича, след като ти е изневерил. Ще пострадаш за него, но ще го забравиш. А сега така или иначе постоянно страдаш..
Анонимен коментира:
Напълно е възможно да ти дойде два пъти- все пак това хапче е голяма доза хормони и няма как да не се объркат нещата.Аз, например, 2 седмици преди да ми дойде истинският цикъл, имах много обилно кървене. Няма страшно :) Само внимавайте, защото и овулацията ще ти се пообърка :)
Анонимен коментира:
Да, има истинска и щастлива любов! Аз също имам приятел, с когото взаимно се обожаваме ! Желая това щастие на всички :)
Анонимен коментира:
Не се занимавай с глупости, предстоят ти матури и изпити..
Анонимен коментира:
Нали уж казват, че почти всички мъже харесвали дърти .. Но друго ме притеснява. Твоят май ти изневерява с лелката и е по-добре да му поставиш ребром въпроса, отколкото да се чудиш и мъчиш.
Анонимен коментира:
Ако има някой, който може да ти помага финансово и си с бащата на това бебе, помисли и за варианта да го родиш. Ти решаваш ! Успех !
Анонимен коментира:
Този младеж се прави на луд.Не се занимавай.
Анонимен коментира:
Ако с него се разбирате, да не ти пука. Но в един момент той трябва да каже на майка му все пак,че те обича .. Ако няма смелостта да го направи и да защити любовта ви, не ти трябва.
Анонимен коментира:
Наталия, ако наистина сте такава свекърва, каквато казвате, аз ви се възхищавам ! :) По темата - нека мъжа ви говори с нея и просто й каже, че искате да отидете тримата. Все пак тя му е майка, не съседка, че да ви се обиди толкова.