Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Благодаря ви за съветите ! :))
Анонимен коментира:
Този коментар се отнася за Рая: Ако имате проблеми с опциите в менюто това не е причина да ме обиждате.Може да сте на 30 години ,но не ви личи много.Така да го кажа...много грозно говорите за възрастта си.Няма да се оправдавам ,но мразя каквито и да е хора да имат каквото и да е мнение за мен без да ме познават.Аз съм много добра ученичка и си оправям сама стаята.Моите родители ходят на работа и аз сама оправям всичко вкъщи.А пък това с проблемите с баща ми ...моля ви се госпожо, той е най-добрият.Коментарите от така наречените от вас ´´18 годишни пикли´´ ми помогнаха много повече от вашият пълен с неоснователни критики коментар. Искам да знаете ,че не ви пиша с някаква злоба ,аз уважавам по-възрастните от мен ,но когато те ме засягат по някакъв начин съм длъжна да отвръщам.
Анонимен коментира:
Той е женен и има две деца.Благодаря ви за съветите!Моля ви не ме съдете поради това ,че съм допуснала грешката той да се доближи толкова за мен.
Анонимен коментира:
Истината е ,че той ми даде повод да го харесвам.Срещнахме се 4 пъти.Той ме целуна и аз от тогава спрях да имам връзка с него ,защото се уплаших.Сега не мога да го забравя.