Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
И какво стана сега? Зор да я спасяваш тази Миглена и сега какво получи от нейна страна-жалби... Вземи се спасявай, тебе и семейството ти и не се занимаваи с такива хора! И Миглена явно е някакъв много объркан човек и не знае какво иска и не виждам как ще й помагаш след като тя сама не полага усилия да се опълчи поне малко на мъжа си и го слуша и подава оплаквания срещу теб. :)
Анонимен коментира:
Разбери и ти, че не съм никакъв защитник на Явор - НЕ ГО ПОЗНАВАМ!!! Питам дали сте имало нещо с Миглена, защото просто си мисля, че той може да я е бил и посегнал поради причината, че е разбрал за вас и след това да се ядосал и да я е пребил. Не казвам, че понеже е имал причина оправдава боя върху нея, но просто казвам че може така да се е случило. А и понеже нито отрече, нито потвърди...за мен стана ясен отговора ти относно отношенията ви. Аз знаех че е така и за това още първия ми коментар тук беше с цел, понеже си тръгнал да споделяш история, но не я беше написал на 100% истина, това е. Не те виня или нападам!
Анонимен коментира:
Аз да отговоря на въпросите ти? Че ти отговори ли на моите? А и нещо не съм разбрала за какви твои зададени към мен въпроси иде реч от написаните ти във всеки коментар дълги оправдания и обяснения, на които аз не съм била отговорила?
Анонимен коментира:
Към Пламен: Ще отречете ли, че сте имали интимни отношения с Миглена и не сте просто някой си добър човечец който случайно разбира за нейните проблеми и решава да и помогне? Няма нищо лошо, но просто сте си спестил да кажете, че с нея се срещате не като приятел, който иска да и помогне, а вие си имате връзка още в самото начало и един вид проблемите с мъжа и са заради вашата любовна авантюра!