Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Незабравка - тежах 90 кг. ходих къде ли не и търсех всякакви начини , за да сваля килограми и посетих въпросният " Ендокринолог " - с цялото ми уважение към лекарите , но точно там си е пълна измама взимат безбожно много пари , за неща който можеш да прочетеш и от интернет . Напълно съм съгласна със Лили ,начина е спорта и правилното и често хранене " по - малко , но често " като съветвам да се изкючат газираните и алкохолни напитки , важно е да се знае , че тялото има нужда от всякаква храна но в определено време , примерно ако обичате сладкото " разбира се , че ако искате да сваляте килограми трябва да се ограничи " но може да се хапва по - някога но преди обяд , не лишавайте организма си от нищо което включа и хляба , както казах спортувайте и хапвайте често но по - малко и най вече имайте воля и спрете да си търсите оправдания , за да не направите нещо смислено с живота си ( и да ви кажа на мен ми е много смешно вече , като чуя думите " ами мен моите близки си ме харесват и така ) еее.. извинете , но нима очаквате родителите ви , децата ви , роднини , съпруг /а да ви кажат , че изглеждате зле ? И най вече не го правете за някой , а за себе си , дайте парички за спорта от колкото после за лекарства и мъки ! Аз свалих с фитнес и персонален инструктор ( от който не се отделих през цялото време - месеци ) който ми изготви подходящ за мен хранителен режим ( с който падна голямо ядене ) от април 09.04.2013г. бях 90 кг. до август 09.08.2013 г. станах 63 кг. ( по лични причини ми се наложи да спра и от август не съм била в залата , но сега 1.12.2013 г. съм 53 кг. ) ям по 6 пъти на ден и месо и картофи и ориз , плодове , сладко , всичко ... ( между другото се храня и късно вечер ) Никога не съм пила каквито и да е лекарства ,,, никога и не бих за напред .
Анонимен коментира:
П.С.- Важно е да се знае : пръскайте по веднъж и отривайте , чак когато сте отрили от пръскането и сте преситили , тогава пак пръскайте отново иначе , ще ви се получи като рядко тесто , че така - пръскате веднъж , отривате , пресявате , слага се да съхне и чак тогава се пръска пак и се продължава ...
Анонимен коментира:
Ако някой го мързи да точи юфка ,ето и решение за това - триеница ! 0.500мл. - прясно мляко ( сварено или патюризирано ) 5 бр. -яйца ( тук всеки може да сложи повече или по - малко , зависи с колко разполагаш ) 2- 3 кг. брашно 1 връзка - босилек Разбивате яйцата с млякото много добре . дълбок съд ( аз например леген ) си пресявате брашното - всичкото , потапяте връзката босилек в яйчената смес( ако нямате босилек , става и с ръка ) и пръскате на леки пръски в брашното ( да се получи сякаш лек дъжд го е наросило ) и започвате да отривате с 2- те си ръце на малки топченца , тези топченца поставяте в сито , пресявате ги и ги слагате на голяма суха кърпа да съхнат поне 2 дена ( това с пръскането върху брашното го правите до свършване на яйчената смес , пръскате , отривате , пресявате и слагате да съхне ) , след като са изсъхнали малките топченца след около 2 дни ... ги запичате леко във фурната ( поставени в тава и леко бъркате до приятен светло розов цвят ) ! После като изстине пак се пресява и се съхранява в платнена торба , може за месеци напред да се съхрани , става невероятна закуска ( сварете си с вода или прясно мляко , също както юфка .
Анонимен коментира:
Дали знаете , че има различни разфасовки " малка " вода от 250 , 330 , 500 мл. ? И в крайна сметка колко трябва да е количеството вода ?
Анонимен коментира:
Аз когато правя кюфтета в бял сос в тенджерата ,вързани в една марля слагам : - морков , чушка по една зелена и червена , магданоз , малко кервиз и обелен лук , завързвам го и оставям да ври , а кюфтетата си ги правя с подправки : -черно пиперче , кимион , сол и ориз , добаям и тях към врящатата вода със зеленчуците , олио и сол на вкус . Когато всичко е готово вадя марличката със зеленчуците изстисквам добре и оставям само кюфтетата , след което си правя белия сос който е от кисело мляко ( пожелание който обича по - киселичко слага малко повече , също зависи и от съда в който готвим с какъв обем е ) но приблизително на 1 кофичка кисело мляко , слагам 4- 5 сл. не пълни брашно ( може да е запекано ) и 2 бр. яйца - лично аз махам белтъка , ако са по - малки слагам 3 жълтъка и сол на вкус и добавям белия сос към врящите кюфтенца изчаквам да клокне както се казва и махам ( преди да добавя соса слагам в него малко от врящата течност , за да уеднаквя температурата и бъркам непрестанно , за да не се пресече и млякото и яйцето ) - рецептата я знам от рускиня и става чудно... поне според мен и близките ми. Да ви е сладко !