Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравей :) Прочетох историята ти и не знам защо ми се наби толкова ярко в очите и съзнанието - "1 от най-добрите ми приятели". Съгласна съм с останалите, че трябва да споделиш истинските си чувства с момИчето и да й припомниш все пак, че неслучайно са се разделяли и събирали няколко пъти... Все пак не е било безпричинно. Но все пак, ако момчето е един от най-добрите ти приятели, поговори и с него и изясни разумно ситуацията. От личен опит знам, че за една раздяла са нужни двама и историята има винаги 2 страни. Ако искаш да започнеш нещо красиво, нека да е на чисто. Няма да е приятно, ако разбереш след време неща, който не са били истината, в която си вярвал. Пък и ако момчето е един от най-добрите ти приятели си заслужава да си поговорите открито "по мъжки". Желая ти успех, смелост и борбеност, които да спомогнат любовта ти да се превърне в реална и истинска връзка!
Анонимен коментира:
Здравей :) Благодаря за искрените пожелания и за това, че сподели с мен твоята история. Едва сега си давам сметка, че сама съм позволила да ми бъде отнета свободата. Наистина ти благодаря за споделения разказ и за това, че ми отвори очите по някакъв начин. Ще се науча да "дишам" и да живея за себе си и собствените си мечти и желания. Успех и на теб във всичко и нека щастието да бъде винаги с теб! :)
Анонимен коментира:
Благодаря за подкрепата :)Опрелено ще бъда по-смела и няма да се оставям така. Желая ти много щастие и успехи в живота :)
Анонимен коментира:
Поднасям искрените си благодарности за позитивизма, с който ме насърчаваш :) Относно споделянето... Преди доста време бях споделила с близките си, че ми е трудно след раздялата. Аз и в текста го написах ("След време се разкрих изцяло пред тях и болката и разочарованието след раздялата отшумяха.")Най-вероятно, ако им споделя и за този проблем с безразличието ми, те биха ме подкрепили отново. Ще се мотивирам и ще изготвя и един списък с нови цели, от които бих се почувствала по-добре. Аз също ти се усмихвам и ти пожелавам хиляди слънчеви емоции!
Анонимен коментира:
Благодаря за силните думи. Радвам се, че съм успяла да предам по увлекателен начин нещо толкова неприятно. Между другото, не съм очаквала и съм приятно изненадана, че член на мъжкото съсловие се е осмелил да коментира. Благодаря за което. Винаги има нужда и от различна гледна точка от женската. Ти си вторият човек, който ме окуражава да говоря с близките си и наистина ще се вслушам в това. Ще опитам, пък каквото стане. Надявам се този черен период да не продължава още дълго. Мисля, че година е доста голям откъслек от живота ми. А нали все пак всички искаме да живеем пълноценно. Ще бъда силна и смела, както ти каза, и ще действам! Благодаря още веднъж :)))
Анонимен коментира:
Самият факт, че все пак дори непознат човек като теб е успял да ме разбере и да бъде съпричастен със историята ми, много ме радва и ме кара се чувствам нормална. За тези неща няма възрастови граници. Това, че си по-малка не е изобщо някакъв показател. Наистина, права си. Може би новото ми Аз е по-добро и навярно би било приемливо за околните. Благодаря за искрения съвет :) Желая ти много успехи и на теб :)
Анонимен коментира:
Да, определено разказването в сайта ми помогна да се оттърся поне в малка част от товара, който беше се концентрирал в душата ми :) Относно отговорите... може би е нужно време, за да прочета смисъла между собствените си редове :) Благодаря за отделеното време и внимание :)