Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Първо имам въпрос,любовницата ти преди или след като и каза,че приятелката ти е бременна ти каза същото?Ако ме разбираш на къде бия ще знаеш и какво да правиш....
Анонимен коментира:
Ами да ти кажа в огромна грешка си,любовта е точно чувство,романтика,дребни жестове и удоволствието да си близо до човека когото обичаш.Тоя човек за когото говориш дори не го познаваш,какво остава за любов,явно ти се е/бе но не знаеш как да си поискаш,много лошо за теб да ти кажа,защото явно си с курвенска нагласа,но за това спасение няма,затова съвет,отиваш в някоя дискотека и там ще ти помогнат с твоя проблем.
Анонимен коментира:
Бог е един за всички,за едни може да е с име алах малах не знам си кво буда муда но ГОСПОД си е един за всички и е добре всички да се водят по 10те божи заповеди,а не по разни книжки,библии,корани,пембяни и тем подобни.Религията е личен избор,аз като мъж се моля и не ме е срам,че съм вярващ,Господ вижда всичко от горе и всеки получава каквото е заслужил рано или късно!
Анонимен коментира:
Е като ти е братовчед какво има да му мислиш,казвай му и си бъдете просто приятели.Някои хора по долу пък съвети за кръвосмешение ще дават....зле сме в тая нация ей...
Анонимен коментира:
Ами говори с него,дай му да разбере,че не ти харесва и те обижда и излага.Ако не иска да те разбере,започни и ти по този начин да види хубаво ли е.
Анонимен коментира:
Имаш уста бе жена,говори с него,ако те е срам натисни главата му надолу,ще се усети :)
Анонимен коментира:
На първо време,кажи на твоя приятел,бих ти сипал много яко заради глупавата ти постъпка,защото извинения като не можах да му откажа за мен значат само едно,че си к..... Нищо лично,но и да се обидиш сама си си виновна.Занапред те съветвам когато толкова не можеш да откажеш на един е-бач първо му кажи нека го оставим за утре,отиваш късаш с приятеля си за да не се чувства предаден човека и после си отваряй краката пред всеки срещнат ако искаш.Груб съм,но аман от общи момичета в тая държава.....морал нулев!
Анонимен коментира:
Много странно,препоръчвам да посетиш психолог или психиатър,не е срамно и не значи,че си луда,понякога от напрежение получаваме халюцинации,видения и всякакви нередности.Аз сънувам различни кошмари които ме преследват през целия ден,но си налагам да не мисля за тях и всичко е ок.Послушай ме и върви при специалист,ще ти помогнат бъди сигурна.Ще се радвам да споделиш след това дали си по-добре.Успех.
Анонимен коментира:
Няма от какво да се срамуваш като бягаш,започни да бягаш в парка ако имате такъв в града и ще свикнеш,няма нищо страшно успех.
Анонимен коментира:
Зарежи и ги двамата и продължавай напред.
Анонимен коментира:
Значи пич,гледай какво ще ти кажа,от прочетеното ми става ясно с каква си се хванал,такава която не знае какво иска и какво значи да имаш приоритет в живота си.Съветвам те да и биеш шута и да си търсиш щастието другаде.Човек който ти казва,че иска да общува с някой друг(няма значение дали е дебел или не)вместо да общува с теб,не заслужава да си губиш времето с него.От личен опит ти го казвам.Успех каквото и да решиш.
Анонимен коментира:
Понятия много и сериозни връзки не съществува за мен,сериозна връзка е когато продължи повече от 3 години и през това време не угасва любовта ти към този човек,сериозна връзка от 3 месеца няма,според мен ти търсиш лесните връзки,не знам секса ли ти е приоритет,съветвам те да разбереш,защото предвиждам,че нищо друго няма да свършиш освен да нараниш човека.Такива като теб с лопата да ги ринеш тия дни....нищо лично,явно си си обща по природа.
Анонимен коментира:
Моя съвет,разкарай го на момента и си намери някой свестен.В противен случай,ще страдаш,избора е твой.
Анонимен коментира:
Сънищата са подсъзнателните ни желания,страхове,мечти.Зависи ежедневието ти какво е и как то влияе на сънищата ти.Трябва да си спокойна преди лягане,освобождавай се от всякакви мисли,отпускай се с книга или филм и така няма да имаш проблеми.Ако не се получи,потърси лекарска помощ.
Анонимен коментира:
От опит ти казвам не няма да има нищо между вас.Доверието загуби ли се,ще живееш в съмнение до края на живота си,а той със сигурност след 1 път ще повтори и пак ще те подведе,знаейки,че веднъж си се вързала.Бягай от такива хора.Успех.
Анонимен коментира:
Ще се хвана за твоите думи,обичаХ минало свършило,разкарай я и си намери някоя свястна.Това е.
Анонимен коментира:
И емоционалната и сексуалната са еднакви.И едната не може без другата,това че ти е казала,не била изневерила са глупости,никой мъж няма да пише на някоя жена искам да те целувам любов моя ако вече не е имал възможността да го направи...
Анонимен коментира:
За всеки влак си има пътници,не спирай да вярваш в това и един ден ще бъдеш щастлива.Не забравяй нито за миг,че някъде там има едно момче,за което ти ще бъдеш целия свят,просто трябва да се срещнете.И това ще стане един ден убеден съм.Успех ти желая :).