Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Eli Kapitanova»Моите коментари
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Новак

Моите коментари

Eli Kapitanova коментира:
Нищо ново,това се знае от от години.Много е вкусно.Благодарим за рецептата.Може би младите домакини не се знае.
Eli Kapitanova коментира:
Изглежда ще е много вкусно
Eli Kapitanova коментира:
Може би става въпрос за половинка кайма,а не за 250 защото ще стане воднисто.
Eli Kapitanova коментира:
Като ,че ли човек не може да се довери сто процента на тези рецепти,скоро правих един сладкиш с грис и нищо не стана.
Eli Kapitanova коментира:
Много ми харесва,ще си я направя за празниците.
Eli Kapitanova коментира:
Струва ми се че,125 грама краве масло е доста,а една кутия бисквити ще са малко.Ще я пробвам но ще увелича някой от продуктите.
Eli Kapitanova коментира:
Струва ми се ,че вече не знаят какво ново да измислят и измислят какво ли не.
Eli Kapitanova коментира:
За закуска ще е хубаво заслужава си за закуска,но и много калорично.
Eli Kapitanova коментира:
Ще го направя дано да е хубаво.
Eli Kapitanova коментира:
От години ги правя така,но млякото е по-вече и се слага и галета стават сочни.
Eli Kapitanova коментира:
Писна ми от диети,бързо свалям килограми,но след това не мога да ги запазя.С една дума трябва да съм постоянно на диета.
Eli Kapitanova коментира:
Макароните се слагат в гореща вода и се слага сол и олио или краве масло целта е да не се слепят.Така ги правя и върху макароните слагам натрошено сирене и тогава ги заливам.
Eli Kapitanova коментира:
Като гледам новак и като ,че ли се страхувам да го направя да не е объркал пропорциите
Eli Kapitanova коментира:
Интересна е тортата записах я ,ше набавя продуктите и ще я направя.Изглежда добре.Браво.
Eli Kapitanova коментира:
Правила съм го но става сух поначало кексовете с прясно мляко са сухи
Eli Kapitanova коментира:
От този грамаж ми се струва не може да се получи тази дебелина която е показана и струва ми се че грамажа на млякото е малко не няма да се получи.
Eli Kapitanova коментира:
Това е много стара рецепта,но не се слага амонячна сода.