Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Полът зависи само от бащата. Е ... аз не съм сменила коча, но имам 2 деца: момиче, което родих на 26 год. и момче, което родих на 36 год. Може би е вярно, че в по-зрели години жената ражда повече момчета.
Анонимен коментира:
На 50 год. една жена вече трябва да става баба, а не майка. Има достатъчно методи и средства за забременяване в нормална възраст - до 40 год.
Анонимен коментира:
Някои правят голяма сватба и невероятен меден месец, но след няколко години се развеждат. Други ... без меден месец живеят до старини заедно. Това е по-важно!
Анонимен коментира:
Ех, Кали .... ако от всяка връзка раждаш дете ... ще направиш детска градина.
Анонимен коментира:
Който лесно печели пари и още по-лесно ги раздава за разни прищявки. Жалко, че не отделя пари за обучение от което определено има нужда. Навремето един мъж гореше пари за да покаже колко е "велик" и колко много има от тях. Светът е пълен с разни ... хора.
Анонимен коментира:
И по-лоши неща можеха да му се случат. Отървал се е с незначителни загуби. Това е Турция, Азис .... не е телевизията?!
Анонимен коментира:
Наистина, невероятна жена! Но .... явно и там има двоен стандарт. Другите жени носят никаб и забрадки, но тя не носи?!Дори чужденките, които отиват да живеят там, също носят. Народът да го държим в подчинение, а ние ще си ходим като европейки и американки?! Защо не премахне забрадките на своя народ? Нима не вижда, че това е простотия, невежество, подчинение и смирение.
Анонимен коментира:
Няма значение, че не е богат, ако беше млад и секси нямаше да пропусне възможността да го представи. Но знае ли човек?!
Анонимен коментира:
Пробвах формулата с двете си вече пораснали деца, но не се получи. Изкара ги по-ниски, а и двете са по-високи от нас, родителите.
Анонимен коментира:
И на мен Деси Добрева ми харесва най-много, въпреки, че понякога диша в микрофона ... има проблеми с дишането.
Анонимен коментира:
Тоя да побърза с бебето, докато не са го зарязали. Не е първа младост и много скоро жена му ще започне да се оглежда наоколо.
Анонимен коментира:
За това се бореше и Даяна. Да отглежда сама децата си, както със съпруга си решат. Елизабет е твърде стара вече за да се налага и да отхвърля желанията им.
Анонимен коментира:
Има място и за двете!
Анонимен коментира:
Не подвеждайте със заглавието. Направо се притесних, но след като прочетох статията съм доволна за Гери. Всъщност ... не се знае кой кого е забърсал. Обикновено тази чест се пада на мъжа.
Анонимен коментира:
Видят ли младо, хубаво, секси момиче .... всички мъже изпадат в някакъв екстаз и започват да се лигавят, не се владеят. Дори не съзнават, че това младо момиче може да им бъде дъщеря.
Анонимен коментира:
Гери не е първата, на която Слави се подиграва. Навремето беше погнал Лили Иванова. Но такова си е момчето - от Плевен, манталитета му е такъв. Винаги съм се чудила как е възможно толкова години да води всяка нощ предаване??? Кой всъщност го харесва и му повишава рейтинга?
Анонимен коментира:
Няма по-лошо от това, жена да издържа мъж. Бягай Ани, докато си млада и още те харесват. Не си губи младостта: по-хубав, по-млад и по-можещ ще намериш! Успех!
Анонимен коментира:
Родителите са благословени, с един куршум - два заека. Напълно възможно е, защото в рамките на 2-3,4 дни могат да се оплодят две яйцеклетки, както е в този случай и се раждат разнояйчни близнаци. Да им са живи и здрави, много щастливи, да им носят радост и дано някой ден се гордеят с тях!