И аз ги правя,обаче ми се стори много отегчително да пълня камбите,затова в бурканите слагам лъжица сол,2 лъжици захар 3 лъжици олио и лъжици оцет.Като станат горещи камбите ги напъхвам в буркана,слагам и чесън и целина и морков..Трябва да са добре уплътнени,завивам капачките и ги нареждам с обърнатите капачки във фурната докато изстинат.Не съм се сещала за по-мързелив вариант.
Точно имам два джолана.Не съм се сещала да ги натривам с чесън.Слагала съм го в съда,в който пека. Ще пробвам варианта. А предполагам киселината се слага за да се разградят по-лесно мускулните влакна.Винаги поръсвам с малко оцет,когато готвя свинско,особено ако съм нямала време да го мариновам.Киселото не се усеща изобщо,а месото става крехко.Благодаря за идеята.
Моите коментари