Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Неможах да ти разбера правописа! Съжалявам
Анонимен коментира:
Тя е на 15 малка е за такива работи, съжалявам че се намесвам в коментарати прав си така е обаче според мен това се прави след 16 години.
Анонимен коментира:
Ще те подкрепя и аз не съм съгласна че на тези години се прави **** имаш доста време сега се радвай на живота имай си гаджета твой си е живота слушай сърцето си и не си намери по свестно момче което нв мисли за с***. Но ще ти дам и допълнителен съвет- Радвай се на живота докато си жива остави гаджетата на страна и си живей живота.
Анонимен коментира:
Постъпваш правилно не е важно дали си българин или циганин важен е характера макар и да нямам голяма вяра в "любовта" мисля че съвета ми е да послушаш вътрешния си глас и щом го обичаш не го оставяй само за да спасиш репотацията си!
Анонимен коментира:
Виж сега и аз съм на 12 и баба ми винаги казва че има време за любов сега се радвай на детството докато можеш винаги съм мразела думата ,,любов" и ще я мразя още дълго обаче аз те подкрепям макар че има време за ,,любов"
Анонимен коментира:
Виж бъди себе си не е важно мнението на другите хубавоне да си различен и не се срамувай от това не си единствена и ти го знаеш!
Анонимен коментира:
Най-добре послушай сърцето си и решението ти е правилно да заминеш според мен! Макар и сама да осъзнаеш какво се случва и да решиш как да постъпиш с родителите си!