Най-добрата рецепта за мекици. Правя ги вече няколко пъти и резултата винаги е отличен. Днес дори направих двойна доза, защото никога не стигат. Поздрави на авторката и сърдечно благодаря за споделената рецепта.
Изключително вкусни и лесни за приготвяне реберца на фурна. При мен времето за печене беше малко повече, но без съмнение ще ги приготвя отново. Поздрави!
Искрено се извинявам, но съм пропуснала в описанието на рецептата да напиша, че след като се забърка тестото се оставя за 40-50 минути на топло, покрито с фолио, за да втаса. След това се разбърква и чак тогава се сипва във формата. Отново втасва, този път за около 20 минути и тогава се слага да се пече. Съжалявам за пропуска и неудобството.
В рецептата липсва вида на мазнината и нейното количество. Предполагам, че е пропусната неволно. Ще се радвам да ги добавите, за да може да приготвим тези вкусни кифлички. Поздрави!
Моите коментари