Ezine.bg»Мрежата»Росица Петрова»Моите коментари
Росица Петрова
Росица Петрова
Експерт

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Количеството на солта е според предпочитанията на всеки. Увеличете го.
Росица Петрова коментира:
Рецептата е хубава, но заглавието и е подвеждащо. Брашното от лимец съдържа глутен, макар и в по-малко количество.
Росица Петрова коментира:
Най-добрата рецепта за мекици. Правя ги вече няколко пъти и резултата винаги е отличен. Днес дори направих двойна доза, защото никога не стигат. Поздрави на авторката и сърдечно благодаря за споделената рецепта.
Росица Петрова коментира:
Чудесна рецепта. Бих заменила маргарина в заливката с масло.
Росица Петрова коментира:
Любими. Приготвям ги често.
Росица Петрова коментира:
Следващия път пробвайте с равни количества бяло и царевично брашно, може би това ще е вашия вариант. Поздрави!
Росица Петрова коментира:
Любима рецепта! Месото става сочно и много вкусно. Поздрави!
Росица Петрова коментира:
Изключително вкусни и лесни за приготвяне реберца на фурна. При мен времето за печене беше малко повече, но без съмнение ще ги приготвя отново. Поздрави!
Росица Петрова коментира:
Пекох агнешка плешка по тази рецепта. Получи се перфектно.
Росица Петрова коментира:
Не разбрах този крем с чия или киноа се прави?
Росица Петрова коментира:
Поредната вкусна рецепта от Вили. Само ще помоля да добавите количеството на содата, защото е пропуснато.
Росица Петрова коментира:
Къде се добавя крема сиренето, защото е пропуснато да се опише?
Росица Петрова коментира:
За тези, които обичат по-кисело може да увеличите оцета с още 3-4 с. л.
Росица Петрова коментира:
Страхотна рецепта, която ме върна в детството. Точно така приготвяне бухти и моята баба.
Росица Петрова коментира:
Чудесно предложение. Магданоза бих заменила с пресен босилек.
Росица Петрова коментира:
Искрено се извинявам, но съм пропуснала в описанието на рецептата да напиша, че след като се забърка тестото се оставя за 40-50 минути на топло, покрито с фолио, за да втаса. След това се разбърква и чак тогава се сипва във формата. Отново втасва, този път за около 20 минути и тогава се слага да се пече. Съжалявам за пропуска и неудобството.
Росица Петрова коментира:
В рецептата липсва вида на мазнината и нейното количество. Предполагам, че е пропусната неволно. Ще се радвам да ги добавите, за да може да приготвим тези вкусни кифлички. Поздрави!
Росица Петрова коментира:
Хляба се получи много хубав. Хрупкава коричка, с мека вътрешност. Препоръчвам ви тази рецепта.