Ezine.bg»Мрежата»Yordanka Kovacheva»Моите коментари
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Новак

Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Радвам се, че са ви харесали бисквитките :) Поздрави!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Сгрешено е името на рецептата... Това не е кейк, а клафути. Съвсем различни текстури са и нямат общо.. Би било добре да се промени наименованието, поне на "сладкиш" ако не друго. Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Мисля, че не е удачно да се сменя името на рецептата със споменаване на продукт, който отсъства от упоменатите в нейното съдържание.. Прошуто и хамон не е едно и също.. Но да, може хамонът да се замени с прошуто, просто би било добре да се смени и в указанието за продуктите, както и в описанието на рецептата, за да не се чуди и обърка някой. Но както решите.. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Би било добре да се промени името на салатата, защото това, че съдържа един плод, не я прави плодова. Плодовите салати са за десерт, а това не е десерт..
Yordanka Kovacheva коментира:
Моля към продуктите да се добавят 4 с.л. готварска сметана, тъй като съм пропуснала. Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! Количеството на водата в рецептата трябва да се поправи на 600 мл.. Не съм аз автора, но направих хлебчетата и писах под рецептата в другия сайт, че 300 мл. течност е крайно малко за 1 кг. брашно. Авторката отговори, че се е объркала, така че е хубаво да се поправи...
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви за отзива и оценката :). Аз добавих вегетата за по- интензивен вкус, но истината е, че може би няма толкова нужда от нея.
Yordanka Kovacheva коментира:
На трета точка от приготвянето на рецептата съм забравила да упомена, че топлата смес от царевично брашно и вода трябва да се остави за 15 минути да изстине, преди към нея да се добавят шупналата мая и останалите продукти.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря,Кристиан! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, грешна е рецептата. Липсва захарта в продуктите, а в описанието я има иначе. Ето ви сполучлива рецепта за котешко езиче: 100 г. брашно 100 г. масло, меко 100 г. пудра захар 3 белтъка Ванилия Щипка сол Разбивате си маслото със захарта, щипка сол и ванилията. Добавяте един по един белтъците при непрестанно разбиване. Накрая слагате и брашното и когато имате хомогенна смес - доста е рядка, слагате за 8-10 минути в хладилник. Ако ще шприцовате, напълнете сместта в пош с гладък накрайник преди да сложите в хладилника. Шприцовайте си котешките езичета в тавичка покрита с хартия за печене, на разстояние едно от друго. Просто правете пръчици, които впоследствие при печенето ще се разлеят и придобият типичната за котешко езиче форма. Печете около 10 минути или докато краищата почервенеят. След като извадите от фурната изчакайте да изстинат, защото в началото са меки, после се втвърдяват. Други съвети: Изпечете на два пъти, защото в една тава трудно се събират и може да слепнат едно за друго аконса по на гъсто. Съхранявайте в добре затворен херметически съд. Дано съм била полезна. Успех!