Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Близнаците от въздушните също са добра артелнатива за огнените. Макар да смятам, ча за огнените няма по-добро от други огнени, особенно Овен и Лъв, разбира се и Стрелец. Но най-вече Овен и Лъв. Поне моето лично наблюдение е такова. Просто тези двамата са, като създадени един за друг. Моментално се бетонират.
Анонимен коментира:
Знам, че Водолея , като артелнатива за огнените е добър. Знам, че е добър за Стрелците. Не знам как идва за Лъвовете. Знам, че от въздушните Лъва си пада с везните. Иначе аз, като Лъв най-съм се разбирла с Овни, като близки приятели. Но не съм имал връзка с жена. Знам само, че каквито и да са Овните, мъже или жени винаги са ме приемали и веднага сме ставали близки приятели. Като приятели имам и Лъвове. С тях тъй като сме от 1 зодия също сме си пасвали. Лъвите винаги са благоразположени към мен, но аз пък не знам защо все не ходя по лъвици, а съм лъв. Със стрелците също се разбирам. Веднага си допадаме. От общ и незадълбочен поглед мога да кажа, че написаното в статията е вярно.
Анонимен коментира:
Ми, аз не съм имал връзка с Овница, но съм имал допир с тях и мога да кажа, че веднага ме приемат, което мен много ме кефи, тъй като обичам да бъда приеман. ::) Яко е да намериш сродна душа. :)