Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравей! Да грешил съм не веднъж в живота си и не ме е срам да си призная.За моя радост има точно един определен човек,който винаги ме е дърпал към правилния път.НЯМА безгрешен човек!! Окей, съгласен съм, че е била под въздействието на "баща ми",но за толкова години не можа ли да ме потърси?! Да се поинтересува за мен...как живея? какво правя? дали имам подслон?...Мисля,че всяка една майка би искала да знае дали детето й е добре,сито и на топло. За съжаление моята "майка" получи втори шанс и това беше поредната моя грешка. Не иска да ме приеме такъв какъвто съм... не може да приеме,че съм щастлив... Това беше от мен,аз повече тая жена не искам да я виждам или чувам.Повярвай ми поне през вечер заспивам със сълзи на очите заради това,че жената,която ми е дала живот...никога повече няма да влезе във него...Надявам се да ме разбереш. :)
Анонимен коментира:
Благодаря на всички за положителните и отрицателни коментари.. Допуснах я,дойде при мен първия ден беше супер...но втория пълен провал... сега сме скарани,а аз нямам намерение дори да я погледна повече! Доброта ли? Повече не..за мен тя не съществува вече!
Анонимен коментира:
Още по-добре! :)
Анонимен коментира:
Здравей..искам да ти кажа,че в това да си хомосексуален няма нищо срамно...аз бях на 10,когато разбрах,че не съм като другите..сега съм на 19 и все още родителите ми ме отбягват...Няма нужда да се криеш просто трябва да поговориш с някой от семейството си..даже според мен пробвай да го споделиш с майка си...и ако не е като моята да те изрита би те разбрала..Не си сам...и е никакъв случай не си грешен!!!