Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не си длъжна да се занимаваш с моята "простотия"! Но явно и твоя живот не е в ред щом и ти си по форумите и даже коментираш!Хем четеш хем мармориш! Смешна си!
Анонимен коментира:
Хора без работа! Как пак са го изчислили,думи нямам вече за това какви статии пишат! Това го е писал някои,на който връзката му е продължила 4 години! Пални глупости!
Анонимен коментира:
Скъпа АНТИ хората са сериозни,а не като теб разглезени лигли! Какво значение има,че живее в България,всеки вярва и носи каквото си е решили ти не си никоя да обиждаш исляма и да наричаш забрадките парцали! В Турция също живеят българи християни и не съм чула някои да ги осъжда какво носят и да нарича дрехите им парцали! Не знам какво е това отношение към исляма,след като тя е първата религия а всички останали включително и християнската произлизат от нея! В нашата религия няма нищо лошо,просто е различна от вашата,но това не значи,че сме по надолу от другите и не сме хора! Замисли се ти колко си вярна на своята религия каквато и да е тя и тогава сади и обиждай кои какво носи по главата!
Анонимен коментира:
Не знам при теб колко време мина докато се успокоиш,но това продължава вече пет месеца! И на мен не ми е лесно,едно че се чувствам виновна,друго че той така ме наранява! Не го обвинявам и не го и оправдавам! Иска ми се всичко да свърши и да си гледаме живота,но той не иска да ме чуе и още по малко да ме разбере! Обичам го много,но и себе си обичам и не искам такъв живот повече! Ако е писано може би пак ще се съберем,не знам!
Анонимен коментира:
Виж сега мила моя това което изпитваш е болест!!! Ако той не ти е дал повод да ревнуваш по добре престани,защото наистина ще го загубиш повярвай ми!!! Аз съм била на негово място и знаеш ли колко много боли когато само те питат и разпитват и се съмняват в теб без причина!!! Години наред се борех с тая ревност,направих всевъзможни неща за да му докажа,че го обичам и съм само негова,но той не спря!!! Някак си се примирих,че той е такъв и продължих с него,но с времето след всяка "проверка" аз се отдалечавах от него и накрая изстинах до такава степен че спря да ми пука за него и го оставих,писнало ми беше да се обяснявам на човек дето не ме разбира и ти сега си такава,не разбираш,че това момче те обича и ти е вярно!!! След раздялата ми беше по добре,олекна ми и в същото време ми беше гадно,че някогашните чувства ги няма!!!Той много ми звънеше и обещаваше,че ще се промени,но нямаше смисъл!!! Недей така,живей си живота,радвай се на любовта когато я имаш!!! Не се търмози за глупости и така!!! Това е моя съвет от мен само ти можеш да си помогнеш,отпусни се и изживей любовта си!! УСПЕХ
Анонимен коментира:
Обръщам се към ОНЗИ ,какво искаш да кажеш с това да не бъркаме обичта с безразличието!!! Извинявай за въпроса,но не мога да те разбера!!!