Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Хлътнах по колегa - преспахме и не се обади

Хлътнах по колегa - преспахме и не се обади

 • 02.09.22 12:00#1AneliyaAneliyaНовакРегистрация: 02.09.22Град: БанкяОтговори: -Хлътнах по колегa - преспахме и не се обадиЗдравейте.

  Аз съм на 30год и имам колега, който е на 24 много симпатично момче. Месец и половина флиртувахме постоянно на работа, той ми пускаше много намеци абе накратко по всичко си личеше, че ме иска... минаваше време, но никога не писа та реших аз да направя 1та крачка, писах му и започнахме някаква кумунилация извън работа. Ясно беше, че и на двамата ни се прави секс и се искаме, та в крайна сметка се разбрахме една вечер да се видим у тях.

  Е отидох, още от асансьора започна да ме целува. Качих е се горе пишме малко вино, говорихме си и тръгнахме да правим, каквото ще правим... НО на него не му ставаше взех мерки... стана... и после пак падна.... накрая ме обърна, стана му прави каквото прави 2 мин и това беше.... станахме... някой уж му звънна по телефона, приятел идвал към тях някакви проблеми имал нз си какво... и започнахме да е обличаме, аз малко в недоумение какво става, но.. слезнахме, целувахме се при колата малко и аз си тръгнах.

  На следващия ден бяхме и 2мата на работа, цял ден сякаш ме избягваше, дори и с поглед... усещах някак си доста хладно държание, така и на следващия ден... обменили сме 2-3приказки.... и до ден днешен никой на никого не е писал.... Та мисълта ми е дали просто не му пука или пък е притеснен от това, че не му стана и като цяло не правихме кой знае какво.... онзи ден си засякохме погледите (след 1седм.) виждах, че ме гледа... погледнах го и само ми намигна...
  ОтговорОтговор с цитат
 • 26.09.22 12:26#2AdminAdminАдминистраторРегистрация: 04.10.08Град: -Отговори: 3от: Хлътнах по колегa - преспахме и не се обадиАми може да му е сконфузна цялата работа и да не смее да ти пише. Заговори го ти, няма нищо лошо ОтговорОтговор с цитат
 • 13.11.22 09:00#3Виолета ДимоваВиолета ДимоваНовакРегистрация: 30.06.13Град: СливенОтговори: 7от: Хлътнах по колегa - преспахме и не се обадиСпоред мен, нищо не пречи да "опипаш почвата". Не се тревожи. Явно може би е имал някакъв проблем и се е почувствал недостатъчно " мъж" и за това е използвал това оправдание.
  Закачи го отново и виж какво ще се получи.
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest