Администратор
Администратор
Дарт Вейдър
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 2 седмици, преди 5 дниСкъпи Кулинари,

  след многото празници е време за новите ни тематични седмици (8 - 19 Май) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
  - пресни картофи
  - зеленчукови гювечета
  - кремове за торта
  - крем-пита
  - кокосова торта
  - кашкавалки
  - фунийки
  - кошнички
  - затворена пица
  - антипасти
  - парфе

  Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи 25 точки.

  поздрави, Езине.бг
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 2 месеца, преди 1 месецСкъпи кулинари,

  време е за новата ни тематична седмица (2.04 - 15.04) като тематични тази седмица ще бъде седмица на красотата и здравето в Ezine.bg.

  Тематични ще бъдат следните видове рецепти:
  - Рецепти за здраве
  - Маски за лице
  - Маски за коса
  - Масли за тяло
  - Детокс

  Всяка тематична рецепта със снимка ще ви носи 21 точки.

  За да бъде отчетена рецептата ви като тематична
  - при здравните рецепти като категория на рецептата трябва да бъде избрана опцията: Рецепти за здраве
  - при маските и детокса трябва да изберете съответната опция от полето: Тип Рецепта и това са: Маски за Лице; Маски за Тяло; Маски за Коса. Този вид рецепти се пишат като нормални рецепти с изброяване на продуктите в полето за продукти и описание на рецептата в полето за приготвяне.

  Поздрави и успех на всички,
  Езине.бг
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 2 месеца, преди 2 месецаСкъпи кулинари,

  честита пролет. От днес обявяваме новите ни тематични дни 26.03 - 07.04 и те ще бъдат тематични за всички пролетни рецепти със:
  - спанак
  - коприва
  - лапад
  - киселец

  Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи 21 точки. И в Gotvach.bg тематичната седмица ще бъде същата.

  Очакваме вашите вкусни и здравословни предложения... Поздрави и успех на всички!
  • ВИОЛЕТА МАТЕВА
   ВИОЛЕТА МАТЕВАПривет ,днешната рецепта за спаначени мъфини като се отвори изписва Тази страница не е намерена- само при мен ли е така ,моля да се поправи - благодаря !
 • /АдминистраторАдминистраторгласува за: Как да изберете правилната трапезна маса за своя домпреди 2 месецаКак да изберете правилната трапезна маса за своя домКак да изберете правилната трапезна маса за своя дом
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 3 месеца, преди 3 месецаСкъпи Кулинари,

  новата ни тематична седмица започва от днес 19.2 до 3.03 и ще бъде тематична за следните видове рецепти/продукти:
  - Заешка Супа
  - Супа от Тиквички
  - Патешко Магре
  - Парти Кюфтенца
  - Киш
  - Имамбаялдъ
  - Пълнен Лук
  - Погачи
  - Пиде
  - Рогчета
  - Слепени Сладки
  - Крем Пита
  - Тарт
  - Пача
  - Печен Заек
  - Сметанова Торта
  - Карамелена Торта

  Всяка одобрена тематична рецепта със снимки ще ви носи цели 30 точки.

  В момента имаме много заредени зададени рецепти, съвети и статии, които също ви носят по-голям брой точки. Всяка зададена рецепта, статия и съвет ще ви носят по 30 точки!

  Успех на всички!
  • ВИОЛЕТА МАТЕВА
   ВИОЛЕТА МАТЕВАГ н админ, написах че въпроса е спорен ,защото рецептата която се изтри я написах в търсачката и излезе,че няма такава рецепта ,става дума за Фарфалини с бекон и чуден бял сос Има и подобни рецепти ,не съм открила аз топлата вода, но точно така написана няма Както и да е аз събрах точките с малко повече писане :))) Поздрави !
  • Зорица
   ЗорицаЗдравейте! Забелязах, че рецептата "Рогчета за специален повод" не е отбелязана като тематична. Благодаря предварително! :) https://recepti.ezine.bg/r-117723-Рогчета_за_специален_повод?s=1
  • Стоянка Русенова
   Стоянка РусеноваЗдравейте !Искам да попитам за рецептата ми " Погача цвете".Беше ми пратено съобщение да си сменя снимките защото тия не сте харесали .При изпращането на други такива ,ми е премахната рецептата с надпис " повтаряща/подобна се рецепта/статия. На какво се дължи това -не ми се отрази ,че има така подобна.
   • Стоянка РусеноваСтоянка РусеноваГ-н Администратор ,рецептата ми която беше премахната ,както съставките така и обяснението как се приготвя беше на ниво,а и самата рецепта беше от тематичните за погача която гарантирам ,че я няма в този сайт .Просто беше приета ,но смених само снимките ,за което бях помолена.На другия ден ,просто беше отхвърлена.Вчера публикувах рецептата "Спагети с кайма и домати" ,която също беше премахната ,но нищо не беше писано поради какви причини.Съгласна съм ,че снимките ми преди бяха по не качествени ,но сега са добри .Дори съм похвалена от едната редакторка,мисля ,че не са проблем снимките ми .Вие можете да видите последните ми рецепти и да прецените дали са на ниво .
   • АдминистраторАдминистраторВили, това че има стари рецепти с по 2 продукта, не означава, че ще допуснем нови такива, а и продуктите обикновено не са критерии. Една рецепта трябва да предлага нещо на потребителите, не само да се забъркат 2 продукта. Преди време имаше потребители, които добавят рецепти от рода: Кисело мляко със сладко, където потребителят забърква кисело мляко със сладко и това е - такава рецепта няма никаква кулинарна стойност и няма как да бъде одобрена. При теб вероятно е станало нещо подобно.
   • АдминистраторАдминистраторКогато публикувате тривиална рецепта, която има много подобни вече публикувани рецепти, рецептата се изтрива. За да бъде одобрена вашата рецепта, трябва да има добавена стойност. Пример за такава рецепта е: Сладко от сливи. Рецепти за сладко от сливи имаме десетки и ако вашата рецепта не е с нещо по-различна от другите рецепти, то тя се изтрива. Нямаме нужда от още една рецепта за сладко от сливи. Преценката е на дежурния редактор. По отношение на снимките, Таня не за първи път качва кофти снимки, това също може да е причина да бъде отказана и самата рецепта.
   • ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАне се притеснявай при мен цяла рецепта се изтри защото била с ниска кулинарна стойност ,ами въпроса беше спорен виждам и други рецепти от същиs род, но са си качени нищо че са с два продукта :))) както и да е - здраве и Успех в играта Стоянка !
 • /АдминистраторАдминистраторгласува за: Как се диша правилнопреди 4 месецаКак се диша правилноКак се диша правилно
 • /АдминистраторАдминистраторгласува за: Изтръпване на крайницитепреди 4 месецаИзтръпване на крайницитеИзтръпване на крайниците
 • /АдминистраторАдминистраторгласува за: Народната медицина при прекомерно окосмяванепреди 4 месецаНародната медицина при прекомерно окосмяванеНародната медицина при прекомерно окосмяване
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 4 месеца, преди 4 месецаСкъпи Кулинари,

  време е за новата ни тематична седмица (23.01 - 03.02) и тя ще бъде тематична за следните видове рецепти:
  - Тригуни
  - Попара
  - Руска Салата
  - Оризова Супа
  - Пуешка Супа
  - Суджук
  - Осолена риба
  - Пълнен Лук
  - Имамбаялдъ
  - Багети
  - Бохча
  - Телешко Варено
  - Брускети
  - Солети
  - Гризини
  - Морковена Торта
  - Палачинкова Торта
  - Нуга

  Всяка одобрена тематична рецепта със снимки ще ви носи цели 30 точки.

  В момента имаме много заредени зададени рецепти, съвети и статии, които също ви носят по-голям брой точки. Всяка зададена рецепта, статия и съвет ще ви носят по 30 точки тази седмица!

  Успех на всички!
 • /Стоянка РусеноваСтоянка Русеноваполучи награда за своя принос в мрежата: Свирещ Чайникпреди 4 месеца, преди 4 месеца
  • Администратор
   АдминистраторПосочи в профила си за кой град е доставката, защото в момента градът не е попълнен и не можем да я изпратим. Поздрави
  • Администратор
   АдминистраторТаня, този чайник в момента не е наличен. Ще ти изпратим подобен черен на Sapir Bulgaria.