Администратор
Администратор
Дарт Вейдър
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 5 дни, преди 18 часаСкъпи кулинари,

  време е за новата ни тематична седмица (10.12 - 16.12) и тя ще бъде тематична за следните видове рецепти:
  - зелева салата
  - тиквена супа
  - запечено сирене
  - дроб-сарма
  - фалафели
  - телешко варено
  - пелмени
  - тортелини
  - баница на тиган
  - домашни солети
  - мини торта
  - кокосова торта
  - парфе
  - малеби

  Всяка тематична рецепта ще ви носи 23 точки.

  Искам да напомня, че зададените рецепти, съвети и статии ви носят двойни точки, а в момента има доста такива заредени, така че, който желае, може да ни подпомогне и там.
  Успех на всички!
  • Анабел
   АнабелМога ли да помпля за коригиране на точките на рецептата за "Ябълков сладкиш разкош".Рецептата беше от предварително зададените.
 • /Илияна ДимоваИлияна Димовадобави рецепта със снимка: Вкусен лапад с булгурпреди 3 седмициВкусен лапад с булгурВкусен лапад с булгур27.11.2018
  • Администратор
   АдминистраторПривет, възстановихме ти и тук 9 рецепти. За съжаление рецептите: Зелен боб яхния на фурна и Традиционна рецепта за шкембе чорба не могат да бъдат възстановени. Ти ако можеш да си ги добавиш, ще е супер. Поздрави
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 3 седмици, преди 3 седмициСкъпи Кулинари,

  за съжаление не можем да възстановим данните въведени след 5-ти октомври и продължаваме от нивото на 5-ти Октомври. Това означава, че:

  - всичко, което сте добавили в периода 5.10 - 20.11 в сайта НЕ е налично. Това включва снимки, рецепти, статии, коментари, съвети, лайкове, форумни теми и отговори.

  - точките, които сте получили за периода 5.10 - 20.11 също не са налични и НЯМА как да бъдат възстановени. Съжаляваме за случилото се, но дори след 4 безсънни нощи не можем да направим нищо по въпроса.

  - потребители, които са се регистрирали след 5.10 не съществуват като такива в сайта и трябва да се регистрират отново.

  - тези от вас, които са заявили и получили награда след 5.10, ще имат отрицателен баланс на точките, след като им отметнем получените награди.

  Предполагаме, че много от вас си пазят рецептите и снимките, които са добавяли. Затова от днес днес до края на месеца ще ви компенсираме за всяка рецепта, статия и съвет, които си добавите отново. Т.е. от днес (21.11 до 30.11) за
  - всяка одобрена рецепта със снимка ще получите 35 точки;
  - всяка одобрена рецепта без снимка ще получите 10 точки;
  - всяка одобрена статия ще получите 35 точки;
  - всеки одобрен съвет ще получите 35 точки;

  Важи и за двата сайта - Ezine.bg и Gotvach.bg.

  Съжаляваме за случилото се, загубата за нас е много голяма тъй като губим хиляди рецепти и статии по различните ни сайтове, както и всичко извършено и подобрено през последните 40 дни, но трябва да продължим. За съжаление техниката се разваля и колкото, и да си мислех, че сме подготвени за такава ситуация, не бяхме на 100%.

  Извиняваме се на всички за причиненото неудобство. Ако някой реши да се откаже, ще го разберем, но се надяваме да бъдете с нас и занапред.

  Поздрави!
  Ezine.bg
  • Стоянка Русенова
   Стоянка РусеноваМоите ще могат ли да се възстановят ?
   • АдминистраторАдминистраторще видим, до тогава е хубаво да не питаш непрекъснато, защото имаме достатъчно работа и накрая ще ти спря коментарите.
  • Йоли
   ЙолиАнабел, как успя да възстановиш рецептите, би ли споделила? Иначе при мен забелязах, че се появи съвет, който чака одобрение (който беше написан преди и беше изчезнал, след което се появи с текста, с който беше приет?)
   • ЙолиЙолиБлагодаря ви за усилията и дори да не бъдат възвърнати, все пак сте си лоялни и коректни и компенсацията наистина е много добра.
   • АдминистраторАдминистраторАнабел, браво за възстановените статии и рецепти. Начинаещ кулинар, на теб също ти възстановихме някои статии, но с тази постоянна смяна на потребителското име, това става почти невъзможно.
   • ЙолиЙолиБлагодаря, ще пробвам и аз :)
   • АнабелАнабелТърся в гугъл и като открия рецептата или статията я отварям в кеширана версия и копирам. Това всеки може да го направи,и се спестява доста работа на аадмина. Поне така мисля аз,а и в Готвача админа даде такъв съвет.
  • Анабел
   АнабелСбърках,за съвет става дума,не за статия.
  • Всички коментари
 • /Йорданка КовачеваЙорданка Ковачевадобави отговор към форумната тема: Моля ви дайте си мнението, благодаря!преди 2 месецаЗдравейте Моят съвет е да поработите повече над себе си, но не откъм външност, а откъм увереност и самочувствие. Щом половинката ви е избрала вас, значи в неговите очи сте прекрасна и сте това, което той търси. Не винаги пищните форми и предизвикателната крещяща външност са определящ фактор когато мъжа търси жена, с която да прекара остатъка от живота си. Затова, вдигнете глава, имайте самочувствие и не мислете колко красиви са бившите му приятелки, те са бивши и това говори достатъчно. Не си вгорчавайте дните и връзката в съмнения ,които само могат да навредят. Всяка жена има своето очарование и уникални качества- те са видяни и оценени от вашия човек, ценете се и вие самата и се наслаждавайте на връзката си. Всичко добро и успех!
 • /Chenkova03Chenkova03добави рецепта със снимка: Солени мъфини с топено сирена, кашкавал и босилекпреди 2 месецаСолени мъфини с топено сирена, кашкавал и босилекСолени мъфини с топено сирена, кашкавал и босилек02.10.2018
 • /ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАси добави аватар. Добави и ти!преди 2 месеца
  • ВИОЛЕТА МАТЕВА
   ВИОЛЕТА МАТЕВАне успях да вляза ,затова направих нова регистрация :)
  • Администратор
   АдминистраторВили, защо нов профил? То и със стария си влизаш спокойно тук :)
 • /АдминистраторАдминистратордобави СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ: %sпреди 2 месеца
 • /Niki ZhelyazkovaNiki Zhelyazkovaдобави рецепта със снимка: Яхния грах с картофипреди 3 месецаЯхния грах с картофиЯхния грах с картофи30.09.2018
 • /Росица СтояноваРосица Стояновадобави рецептата: Пудинг от смляно месо с юфкапреди 3 месецаПудинг от смляно месо с юфкаПудинг от смляно месо с юфка01.10.2018
  • Администратор
   Администраторсупер рецепта, харесва ми
   • mariamariaмда, нека видим рецептата
 • /АдминистраторАдминистраторсготви: Руладини от смляно месопреди 3 месецаРуладини от смляно месоРуладини от смляно месо25.09.2018