• /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 седмица, преди 5 дниСкъпи Кулинари,

  днес 21.05 след 12 часа ще сменяме сървърите на сайтовете и добавянето на съдържание известно време (2-3 часа) няма да бъде достъпно.

  поздрави, Ezine.bg
 • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 седмица, преди 3 дниСкъпи Кулинари,

  от днес обявяваме новата ни тематична седмица (18-25.05) и тя ще бъде тематична за следните рецепти:
  - салати с елда;
  - салати с печено цвекло;
  - салати с тофу;
  - шкембе чорба;
  - спаначена супа;
  - кюфтета от карфиол и броколи;
  - телешки кюфтета;
  - свински карета;
  - свински флейки;
  - яйчен крем;
  - тапас;
  - тригуни;
  - десерти и сладкиши с ягоди;
  - сметанови торти;
  - тирамису;

  Всяка тематична рецепта ще ви носи 23 точки. Който желае, може да продължава да пише и зададени рецепти, има доста заредени.

  поздрави,
  Ezine.bg
 • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 2 седмици, преди 2 седмициСкъпи Кулинари,

  седмицата на зададените рецепти се удължава от 11 до 17 май. През този период няма да има тематична седмица.

  Всяка зададена рецепта и тази седмица продължава да ви носи 33 точки.

  поздрави,
  Ezine.bg
 • /Стоянка РусеноваСтоянка Русеновадобави рецепта със снимка: Мини палачинки със сиренепреди 3 седмициМини палачинки със сиренеМини палачинки със сирене11.05.2020Палачинки
  • Admin
   Adminтук снимката е по-хубава, не е размазана, но е доста тъмна. Снимай със светкавица или на добра светлина.
   • Стоянка РусеноваСтоянка РусеноваСега ,ще направя за другата рецепта отново снимки ,но и на двете рецепти ги правя навън ,не в стая.
 • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 3 седмици, преди 3 седмициСкъпи Кулинари,

  за ваше улеснение от днес от админ-панела ви в сайта, можете да пишете зададени рецепти и от двата ни сайта едновременно - Gotvach.bg и Ezine.bg.

  Какво се променя за вас:
  - избирате и добавяте зададена рецепта както до сега, с разликата, че срещу всяка зададена рецепта пише за кой сайт е;
  - ако рецептата е от Gotvach.bg, тя се показва в Gotvach.bg;
  - ако рецептата е за Ezine.bg, тя се показва в Ezine.bg;
  - в секция Моите Рецепти се показват рецептите и от двата сайта;
  - точките ще се начисляват в сайта, от който е добавена рецептата, независимо дали тя е добавена за другия сайт. Т.е. ако от Ezine.bg добавите рецепта за Gotvach.bg, рецептата ще се показва в Gotvach.bg, но точките ви ще бъдат отчетени към Ezine.

  Целта на цялото занимание е да има по-голямо разнообразие от зададени рецепти, които да ви носят повече точки и със съдържание от другите сайтове да печелите наградите от сайта, в който сте.

  поздрави, Ezine.bg
 • /Стоянка РусеноваСтоянка Русеновадобави рецептата: Традиционна агнешка дроб-сармапреди 3 седмици, преди 3 седмициТрадиционна агнешка дроб-сармаТрадиционна агнешка дроб-сарма07.05.2020Дроб Сарма
  • Admin
   AdminПривет, от години добавяте лоши снимки. Ако това не се оправи в скоро време, ще ви спра от сайта.
   • Стоянка РусеноваСтоянка РусеноваСъгласна съм с предложението ви.иблагодарря много.
   • AdminAdminПредлагам да ти изпратим фотоапарат сега при пращане на новите награди, а точките ще ги наваксаш в последствие, защото сега реално губиш точки като не се одобряват снимките. Т.е. ще дойдеш на минус точки, които ще ти бъдат приспаднати в последствие. Вече го правихме с една кулинарка и сега снима много добре.
   • AdminAdminСнимките са размазани, на телефон може и да изглеждат добре, но на компютър изглеждат като снимани преди 40 години.
   • Стоянка РусеноваСтоянка РусеноваАз не мога да разбера,тъмни ли ми са снимките или мътни.Защото на моят компютър ми излизат много светли и аз допълнително си ги оправям.На различните устройства снимките излизат по различен начин.А що се отнася до фотоапарата нямам още достатъчно точки .
   • AdminAdminами от 10 снимки една става, това е статистиката. И аз не съм съгласен да пишете зададени рецепти с това качество, защото те са сред най-търсените. Това не означава, че не можете да готвите, даже напротив, но язък за готвенето, като качвате снимки 90% по-лоши от тези на другите потребители. И като цяло и на други потребители, мнооого рядко приемаме лоши снимки. Ще можете да си добавяте рецепти, но не зададени. Когато се подобри качеството ви, ще ви пуснем отново. А ако желаете да се откажете, ваш избор. На дроб-сармата отгоре от 4 снимки, една единствена става, по оценка от 1 до 10 бих я оценил с 3 или 4, другите са на категорична нула. Като гледам имате доста точки, заявете си един фотоапарат, за да решите проблема, защото ние харесваме рецептите ви, но снимките не.
   • Стоянка РусеноваСтоянка РусеноваЕ тука вече страшно много ме обидихте.Искам само да.погледнете колко мой рецепти са харесани в Готвача и са добавени в любими .Не мога да се съглася ,че снимките ми приличат "На повърнато "както казвате вие,защото няма да.се харесват от хората.Всеки който е тук ,малко или много полага труд и мисля ,че би трябвало да бъде оценен За качеството на снимките някой може да не са сполучливи ,но Чак да приличат на повърнато не съм съгласна .Смених си телефона преди време поради тази причина ,но нямам възможност за апарат,и крайно ми е неприятно когато мойте снимки не се приемат а има потребители на който снимките са под всякаква критика и се приемат.Не искам да споря ,но с такова желание съм тук ,а вие така правите ,че малко по малко да се отказваме ,
   • AdminAdminТаня, не може 5 години подред грам ама грам да не е подобрено качеството ти. От утре ще ти бъде спряна възможността да добавяш зададени рецепти, след като добавяш снимки, много от които приличат на повърнато. Зададените рецепти трябва да са изпипани, затова са задедени, защото хората ги търсят в сайта.
   • Стоянка РусеноваСтоянка РусеноваГосподин Админ ,поисках мнение от потребители в сайта относно моите снимки ,отговорите им са ,че са добри.Не знам защо на вас не ви харесват
 • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 3 седмици, преди 3 седмициСкъпи Кулинари,

  тъй като като имаме много зададени рецепти, за периода от 5 до 10 май няма да имаме тематична седмица. За сметка на това, всяка зададена рецепта през периода ще ви носи цели 33 точки.

  На 6ти Май тематични ще бъдат единствено рецептите за агнешко месо.

  Всички зададени рецепти лесно се намират в нета и могат да бъдат приготвени. За да има разнообразие, сме вкарали доста заглавия, а и доста нови ще има в следващите дни.

  поздрави,
  Езине.бг
  • Анабел
   АнабелТърсачката на зададените рецепти не работи. Само при мен ли е така?
   • AdminAdminкоригирано е
   • AdminAdminще проверим
 • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 3 седмици
 • /AdminAdminгласува за: Печено телешко в микровълновапреди 4 седмициПечено телешко в микровълноваПечено телешко в микровълнова29.04.2020Печено Телешко
 • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месец, преди 4 седмициСкъпи Кулинари,

  От днес (23.04 до 4.05) обявяваме новите тематични рецепти и те ще бъдат тематични за:

  - рецепти с левурда
  - рецепти с киселец
  - рецепти с лапад
  - рецепти с коприва
  - супа от леща
  - картофени кюфтета
  - рецепти с нахут
  - пълнени патладжани
  - пълнени тиквички
  - огретен
  - рецепти с охлюви
  - паниран кашкавал
  - мусака
  - мляко с ориз/сутляш
  - тиквеник
  - шоколадови мъфини
  - бадемова торта
  - пандишпанова торта
  - кето рецепти
  - безглутенови рецепти

  Всяка тематична рецепта ще ви носи 23 точки. В кулинарния ни сайт Gotvach.bg тематиката е същата.

  поздрави,
  Ezine.bg

  P.S. Ще разгледаме всички нови награди, които предложихте и които стават ще бъдат добавени към играта. Благодарим за вашите идеи!